This world is yoursHeej
Snart fyller jag 17 kom jag på. Jävlar i havet vad snabbt det har gått?! Jag menar jag kände knappt av min 16 årsålder. Känns som om jag hoppade direkt från 15 år till 17. Jag har verkligen inte varit någon perfekt tonåring. Har skrikit, gråtit, tyckt att världen hatat mig, tyckt att mina föräldrar varit orättvisa och tjatiga, känt mig ensam, frustrerad över vad jag vill bli, oroat mig för min framtid.
Men samtidigt har jag varit glad, energisk, hyperaktiv. Jag har skrattat så att tårarna rinner, fått bra betyg hittills, kommit på vad jag förmodligen vill plugga till i framtiden, fått se min systerdotter växa, skapat fantastiska minnen med mina vänner och familj. Känt i vissa tillfällen att världen är min, känt att jag kan om jag vill, känt mig lycklig och optimistisk. 

Nej jag har verkligen varit a handful hahaha. Men jag har så fina vänner och en tålmodig familj som pallar med mig. Och även när de inte orkar med mitt beteende så finns de där ändå för de är världens bästa! 

Så ja, jag är rätt taggad till min 17 årsdag av någon anledning. Ser fram emot att börja "riktiga" IB med. För orkar inte dra ut på att gå Pre längre. Känns redan gammalt och uttröttande. Okej säger det nu, kmr säkert ångra mig direkt ahaha. 

Men bring it yao <3
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback