GrillkvällHeej!!
Ikväll var jag som sagt med världens bästa tjejor! Vi grillade kyckling och det var så fruktansvärt gott. Vi lyckades verkligen med maten och jag är så stolt över hur lyckat det blev. Det blev en massa girltalk som är nödvändig och vi får inte glömma massa onyttigheter som kom efter det. Kääärlek!
Senare, två minuter innan Earth Hour började så kom vi på att det var Earth Hour så vi släckte överallt och tände mysiga ljus och tittade på Frozen! Huuur mys!! Åkte hem sen och nu är jag skittrött och funderar på att lägga mig.

Puss, love yaa

How sweet of you, my love


Heeej!!
Idag var jag på stan med my beloved som bjussade på fika. <3<3<3
Det var hur fint väder som helst och vi uträttade lite ärenden, skojade om flummiga människor som gick förbi och hade allmänt kul! 

Ikväll ska jag va med Pathosar och vi ska laga mat tillsammans och spendera lite kvalitetstid nu när det inte finns så överdrivet mycket att plugga!

Bra lördag hittills!
Puss

I taste you off my lipsHejhej bloggisen!!
Sitter och äter frukost och älskar att klockan bara är halv tolv! Har fått så mycket gjort och jag var ute och sprang några km i världens bästa väder!!

Vi har gjort om lite hemma och tapetserat om så det är hur fint som helst och jag är bara allmänt glad! Det är lördag och vädret är bäst!

Ska duscha nu
Sen ska jag till stan med Giggi!

Puss 

Friday, my holy grailHeejjjhejhej
Idag är det fredag! Och jag är så glad för det. Speciellt när man kom ut ur skolan och solen stekte och det var varmt! Man blev så dölycklig med. Tog en promenad i galgberget och sen provade jag en tröja (och tog lite selfies med den hehe) som ni ser på bilden!

Nu ska jag se veckans Vampire Diaries och äta nudlar!! Älskar er, puss

Monday, here we go againHejhej bloggis!
Idah har det varit skola. Har inte hänt så mycket. Är däremot fruktansvärt trött, men har lovat mig själv att inte somna direkt efter skolan. Måste kunna lära mig att lägga mig i tid. Gotta change.

Känner att jag inte kan fortsätta låta kroppen gå på sparenergi i skolan. Jag behöver min koncentration och energi. Känns som om jag också lyckats bygga lite på min självkänsla. Den var inte direkt världens värsta men man vill ju alltid bli en bättre person! 
Och idag kändes det som om jag lyckades någorlunda. Även om det bara var babysteps.  

Work hard, have fun and no drama 

Nu ska jag göra lite läxor!

Puss och tack för att ni tittar in! <3

Jen's Pirate Booty
Heej på er!
Idag har jag varit på ärenden med mamma, varit på min jobbintervju (det gick helt ok!!) och sen har jag unnat mig den här tunikan. Första gången jag såg den var när Julijonne skulle köpa en annan tröja från samma märke (hon har koll på sånt bättre än jag) och har inte kunnat släppa den sen dess. Har fått gå runt och övertyga mother dearest om att få den och till slut gav hon efter <3

Har dock lite ångest, för det är den mest påprisiga tröjan jag har köpt. Senast jag kände såhär var när jag fick en iPhone i 6an eller 7an hahahh!! Men sen påminns jag om hur vacker den är och mitt hjärta fylls av materiell lycka.

Ikväll kommer Giggi över och vi ska se de PLL avsnitten som vi missat.

Imorgon blir det att prova på löpning på förmiddagen för att sen skriva på historia uppsatsen.

Puss

Brutal dag
Heej bloggizz
Bjuder på en ful bild bc swag money bitches. Nejmen jaa. Ligger helt utslagen i sängen efter denna dagen. Var så fruktansvärt trött när jag kom hem att jag kollapsade i sängen och soc till 20. Vi hade världens mest brutala matteprov idag och jag har fortfarande ont i huvudet. Min hjärna är stekt och kommer ta sin tid att läka. 

På lördag är det intervju, söndag ska jag prova på löpning! Om inte det funkar med löpning så börjar jag gymma.

Nu ska jag sova!!
Puss love u guise


Busy doing nothing


Heej bloggis!!
Idag har jag varit i skolan och efter det var jag, Lina, Giggi, Mary, Vici och Malin och bakade hos Giggi. Vi skulle göra två tårtor och det blev lyckat ett tag men sen så började det hända lite saker. Hur som helst så gick det nog bra till slut! Jag är helt slut efter dagen men har fortfarande matte kvar att plugga då jag har prov på torsdag. Hoppas att bli godkänd i det.

Sen har jag alltid haft ett litet intresse för löpning. Har på något sätt alltid tyckt om det trots att jag finner det jobbigt ibland. Men Vici kanske kan pull a string or two med hennes kontakter, hihi!!

Annars så kom mitt bankkort med posten idag (tappade bort mitt förra, uh) så ska köpa gymkort nästa gång jag drar till gymmet. Härligt härligt. 

Nu måste jag gå! I have tons to do. 
Puss

Grym helg!!

Heej bloggis!
Jag har 1.5 h kvar tills bussen går så jag kan chilla lite. Därför passade jag på att klämma in ett inlägg!

I lördags läste jag Stolthet och fördom typ hela dagen fast boken är så otroligt seg så jag kom knappt någon vart. Därför tittade jag på halva filmen innan jag gjorde mig iordning och tog bussen till Jojjo med Giggi.

Det var hur kul som helst och vi alla åt tills vi knappt kunde andas. Sen gick alla hem förutom jag och Giggi som skulle sova över. Så var vi vakna ett bra tag och hade sjukt mycket damp. Men det var askul hahah!! 

Morgonen därpå åt vi typ historiens bästa frukost (ja, det är cupcakes vid sidan om frukten!!). Det var fett nice!

Igår kväll bakade jag kanelbullar och pluggade. Och idag ska vi baka hos Giggi för vi tar hand om fikan inför svenskan imorgon. 

Nu måste jag börja göra mig iordning!! Ska äta ananas till frukost :'))) 

Puss love u

Monday, you rock!!Tjena bloggisen!!
Vet att jag hade världens ångest igår men måndagen var fläckfri idag helt ärligt. Franskan var inställd, solen sken, det var varmt. Dessutom ska jag på jobbintervju snart!! Får jag jobb till sommaren kysser jag livet. Himlen vet att jag behöver pengar, ahhahaa. 

Imorgon börjar jag 12:50 men gissa vem som har tandläkartid 7:50? Japp. Jag har verkligen sämst timing ibland. Men jag drar bara dit i pyjamas och sen går jag hem och sover igen känner jag haha

Nu ska jag läsa lite och dricka te!! 
Puss

ChallengeIgår kväll blev jag utmanad av Jajjzy på insta att beskriva mig själv så bra som möjligt med 15 ord. Hahah okk Jajjz...!! Men here goes;
Jag tycker om mat, rasister är bajs, Supernatural är bäst, te är nice, sommaren också

Jag tänker inte utmana någon cause I'm boring like that. 

Puss

This world is yoursHeej
Snart fyller jag 17 kom jag på. Jävlar i havet vad snabbt det har gått?! Jag menar jag kände knappt av min 16 årsålder. Känns som om jag hoppade direkt från 15 år till 17. Jag har verkligen inte varit någon perfekt tonåring. Har skrikit, gråtit, tyckt att världen hatat mig, tyckt att mina föräldrar varit orättvisa och tjatiga, känt mig ensam, frustrerad över vad jag vill bli, oroat mig för min framtid.
Men samtidigt har jag varit glad, energisk, hyperaktiv. Jag har skrattat så att tårarna rinner, fått bra betyg hittills, kommit på vad jag förmodligen vill plugga till i framtiden, fått se min systerdotter växa, skapat fantastiska minnen med mina vänner och familj. Känt i vissa tillfällen att världen är min, känt att jag kan om jag vill, känt mig lycklig och optimistisk. 

Nej jag har verkligen varit a handful hahaha. Men jag har så fina vänner och en tålmodig familj som pallar med mig. Och även när de inte orkar med mitt beteende så finns de där ändå för de är världens bästa! 

Så ja, jag är rätt taggad till min 17 årsdag av någon anledning. Ser fram emot att börja "riktiga" IB med. För orkar inte dra ut på att gå Pre längre. Känns redan gammalt och uttröttande. Okej säger det nu, kmr säkert ångra mig direkt ahaha. 

Men bring it yao <3
Puss

Monday you bastard
Tjabba bloggis!!
Sitter med mina matteböcker framför mig för blev nyss klar med läxan! Sorry för alla selfies där uppe hah snacka om ego.

Idag var måndagen en pain in my ass. Kändes bara som om Gud hatade på mig specifikt idag och att allt gick emot mig. Men är godkänd på fysiken! Och köpte en tröja idag så lite glad är jag ändå! Dessutom fanns det Ben&Jerry när jag kom hem vilket gjorde mig tusen gånger gladare.

Nu ska jag läsa lite franska.
Pussar