Att vara lyckligHeej det var ett tag sen!!
Mina lojala läsare som har varit med mig genom alla dåliga tider. Tack <3

Jag har mest chillat runt med mina pathosar och ätit på subway när skolan sviker med sin underbara fisk med cornflakes, ramlat ut ur bussar ner på marken/snön och landat på knäna sisådär pinsamt, varit på bio och sett Hobbit, gjort världens mest irriterande poesi projekt på engelskan, sovit över med Giggi på vardag, haft världens irriterande historiaprov, ätit massa godis och försökt överleva helt enkelt hahah!

Jag har tänkt på det där med att vara lycklig.
Liksom man tror att vara lycklig är någon slags "destination". Man gör allting i livet för att komma dit och vara lycklig. Man tror att om man går i skolan, utbildar sig och skaffar jobb och karriär och tjänar grova pengar så blir man lycklig. Eller om man blir tillsammans med någon så blir man lycklig. Eller göra si och så. 
Men jag tycker att vara lycklig är mer som ett humör. Som att vara hungrig. Det kommer och går. Visst allt det jag nämnde ovanför kan ju lätt stämma att man blir lycklig av det. Men det måste inte bara vara det. Man kan vara lycklig oavsett. Livet måste inte vara perfekt för att det ska vara underbart. Och det citatet läste jag från Linos Pathos blogg!! (linaingvarssons.blogg.se) tycker fan ni ska kolla in!

Nej men vad jag menar är att det inte krävs något majestätiskt för att du ska vara lycklig. Bara låt humöret komma och gå. Tillåt dig själv över att vara glad över de minsta sakerna och tillåt dig själv arbeta för de stora sakerna du trodde var omöjliga och var euforisk.

Nejmen ska bara gå och göra lite saker nu pusshej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback