2013 -> 2014Halli hallå!
Har ju inte publicerat ett inlägg sen förra året, herregud!
Hehe sorry var tvungen att dra ett sånt lame ass nyårsskämt.

Nej men GOTT NYTT ÅR!! Älskar er sjukligt. Hoppas verkligen ni hade en oförglömlig nyår (på ett bra sätt!) för det hade jaaaag. Helt klart bästa hittills.

Jag spenderade mina sista timmar av 2013 med Linus, Gretor, Mallan och Uncle Vici och införde 2014 tillsammans. På min lilla balkong stod vi och skålade och vrålade av lycka och frös ihjäl och lyssnade på någon cray lady som sjöng opera på TV och blåste serpentiner på varandra. Helt klart värt att minnas! 

Vi lagade tacos tillsammans och vi spelade Beatles Monopol, hahahaha fast den gav vi upp efter ett bra tag och gjorde några konstiga saker som inte ens går att sätta i ord. Vi fyllde min säng med dussintals ballonger som min mamma senare idag fann nöje i att spränga med stiftpenna. 

Efter tolvslaget bytte de flesta om till myskläder och vi tittade ungefär 5 minuter på Hairspray innan vi gav upp den med sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde fram till klockan 3. Då försökte vi sova men så började Vici höra ljud från mina grannar och alla började misstänka att någon gjorde inbrott hos grannen under så blev man asrädd HAHAHAHA men till slut somnade vi.

Hoppas er 2014 började bra.
Kram <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback