Break down these wallsTjenis bloggisss
Här är en av de fula bilderna som togs igår när vi låg i en kaotisk men mysig hög i min säng.

Det var fett mysigt igår och vi bara låg i sängen och spelade 8bp/hay day och allmänt tjockade oss med godis och chips och snackade om allt mellan himmel och jord. Vi kollade inte ens på en film för tiden bara gick hur fort som helst?!

När de hade gått hem hade jag städat hela rummet och sen var jag hur trött som helst och sov hela eftermiddagen. Det var huuur skönt som helst! Kändes bara fett nice att vara lite borta från verkligheten. 

Men ska draaa och vara produktiv de sista timmarna innan jag ska lägga mig och tagga skola imorgon. Har franska <3 underbart med franska <3 gå till fem i skolan <3 

Puss

It's actually happening

Halli hallå i stugan!
Idag har jag hängt med Özge i stan och det var hjärnsprängande kallt ute. Helt sjukligt det här vädret alltså!

Ikväll ska jag hänga med pathosarna och vi ska äta kinamat och sen ska vi mysa till det hemma hehe. Uncle Vici och Malin kunde inte hänka på så det blir 4/6 once again. 

Annars har de senaste dagarna varit riktigt nice?! Greta har skaffat Facebook. Det är värt att nämna i de kommande historieböckerna och dokumentärerna hahah!

Ni får ha det störtbra!!! 
Pussarr

Att vara lyckligHeej det var ett tag sen!!
Mina lojala läsare som har varit med mig genom alla dåliga tider. Tack <3

Jag har mest chillat runt med mina pathosar och ätit på subway när skolan sviker med sin underbara fisk med cornflakes, ramlat ut ur bussar ner på marken/snön och landat på knäna sisådär pinsamt, varit på bio och sett Hobbit, gjort världens mest irriterande poesi projekt på engelskan, sovit över med Giggi på vardag, haft världens irriterande historiaprov, ätit massa godis och försökt överleva helt enkelt hahah!

Jag har tänkt på det där med att vara lycklig.
Liksom man tror att vara lycklig är någon slags "destination". Man gör allting i livet för att komma dit och vara lycklig. Man tror att om man går i skolan, utbildar sig och skaffar jobb och karriär och tjänar grova pengar så blir man lycklig. Eller om man blir tillsammans med någon så blir man lycklig. Eller göra si och så. 
Men jag tycker att vara lycklig är mer som ett humör. Som att vara hungrig. Det kommer och går. Visst allt det jag nämnde ovanför kan ju lätt stämma att man blir lycklig av det. Men det måste inte bara vara det. Man kan vara lycklig oavsett. Livet måste inte vara perfekt för att det ska vara underbart. Och det citatet läste jag från Linos Pathos blogg!! (linaingvarssons.blogg.se) tycker fan ni ska kolla in!

Nej men vad jag menar är att det inte krävs något majestätiskt för att du ska vara lycklig. Bara låt humöret komma och gå. Tillåt dig själv över att vara glad över de minsta sakerna och tillåt dig själv arbeta för de stora sakerna du trodde var omöjliga och var euforisk.

Nejmen ska bara gå och göra lite saker nu pusshej

Subway + bio = sant

Helå evrywån
Jag har varit och sett HOBBIT!!!! Och den var skitbra herrejiskus. Spindelscenerna däremot kan man väl diskutera när jag dödade Linus arm så äcklad och rädd som jag var.
Annars var den cpbra!!! Fast slutet var världens va? 

Nejmen nu ska jag sova tänkte jag. Eller aa lol ligga i sängen och kolla runt i min mobil i nån timma innan jag ens tänker tanken att sova hahah

God natt puss

Sun is out and I'm feeling okay
Heeyo!!
Ligger i sängen och tittar på min historiabok men har verkligen zero intention att läsa den. Så därför lägger jag upp en bild på den istället och leker smart :):):):):) gawddd är SÅÅ COOL går IB assåee vad är Preeee???

Nejmen har damp.

ANNARS ÄR DET FINT FINT!
Fjottlade som satan i gatan med min O mammas iPhones för var tvungen att göra en massa bajs på iTunes.
Men jag fixade det förvånansvärt. Förutom att jag fick alla gamla bilder sen tiderna då jag ägde en iPhone 3gs och gamla sms HAHAHAHA!!! Jag dör vilken p12a jag var fyfaaaan!! Får massa aids av mig själv.

Annaaarssss sååå... ska jag tagga bio snart med les gurls och vi ska se Hobbit för vi skulle egentligen se Hundraåringen men nej så fanns det inte platser och jag har inte ens sett första hobbit filmen men ni vet vad man säger till det ;-))) YOLO :-P 
Nice price @ Burger King

Okej ska faktiskt försöka vara till nytta nu!
Puss

I know that we'll be safe and sound

 
CARRY ON THE LEGACY
 
 
Oldie hoho
 
Haaaaaalloww!!
Håller på att föra över mina bilder från min iPhone 4 till datorn för ska byta tele med mamma. Hon ville ha min endless surfning så kommer få en mobil med typ en halv gb per månad. Fast kmr iofs få en 5a så det är rätt nice för min är så tjock och ful haahahh.
 
Anywaaays!
Har fysik nu i skolan och så hör man Maias entusiastiska vrål att min syster har haft den fysikboken hon fick. Blev värsta glad när jag såg Ajshas ordentliga handstil (till skillnad från min doktor handskrift) och ba OHYEAH!! 
 
Andra bilden är från nån gång i min ÖG-tid när jag skulle hem från skolan ♥♥♥♥♥
 
Nejmen ska fjottla sönder med mobilerna nu. Wish me luck!!
Pussar
 
 

2013 -> 2014Halli hallå!
Har ju inte publicerat ett inlägg sen förra året, herregud!
Hehe sorry var tvungen att dra ett sånt lame ass nyårsskämt.

Nej men GOTT NYTT ÅR!! Älskar er sjukligt. Hoppas verkligen ni hade en oförglömlig nyår (på ett bra sätt!) för det hade jaaaag. Helt klart bästa hittills.

Jag spenderade mina sista timmar av 2013 med Linus, Gretor, Mallan och Uncle Vici och införde 2014 tillsammans. På min lilla balkong stod vi och skålade och vrålade av lycka och frös ihjäl och lyssnade på någon cray lady som sjöng opera på TV och blåste serpentiner på varandra. Helt klart värt att minnas! 

Vi lagade tacos tillsammans och vi spelade Beatles Monopol, hahahaha fast den gav vi upp efter ett bra tag och gjorde några konstiga saker som inte ens går att sätta i ord. Vi fyllde min säng med dussintals ballonger som min mamma senare idag fann nöje i att spränga med stiftpenna. 

Efter tolvslaget bytte de flesta om till myskläder och vi tittade ungefär 5 minuter på Hairspray innan vi gav upp den med sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde fram till klockan 3. Då försökte vi sova men så började Vici höra ljud från mina grannar och alla började misstänka att någon gjorde inbrott hos grannen under så blev man asrädd HAHAHAHA men till slut somnade vi.

Hoppas er 2014 började bra.
Kram <3