Fredag du kom så snabbtHej bloggis
Det är fredag idag. Och jag uppskattar den inte. Sportlovet är slut och måndag betyder att komma tillbaka till den brutala verkligheten. På ett sätt har jag självklart saknat alla vänner man vill träffa och ändå komma tillbaka till sina dagliga rutiner. Men samtidigt hade jag gärna kunnat ligga kvar här under mitt rosiga täcke och slippa utforskandet av vem jag är och vad jag vill bli.

Jo just det. Våra preliminära val ska vara gjorda efter lovet. Och de valen vi gör nu ska forma vår framtid. Men jag är bara en förvirrad 16 åring. Varför ska man ha såna val nu?! Riskera hela ens framtid på valen man gjorde som en 16 åring. 

Men sen har jag fått en liten susning av vad som intresserar mig och verkar vara något jag skulle vilja hålla på med hela livet. Arkitektur. Tänk vad kul att få vara med och bestämma och konstruera hur en byggnad ska se ut och få jobba med andra slags ingenjörer i team. Allt från arenor till skyskrapor till varuhus. Sen när man blir gammal och erfaren kan man jobba själv typ hemifrån. Nejmen jag har alltid tyckt om att fiffla lite med design sen lågstadiet.

Oj vilken roman det blev. Aja.
Ska krubba frukost. Ni får ha en asbra helg!! Pusss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback