Här men inte här

lite av sommaren 2013
 
 
Tjoooo!
Det var ett tag sen alltså. Med tanke på blogg.se's nya design och allting. Kunde knappt hitta till stilmallen och allt var så confusing och jag ba eh what?! Men jag klarade det någorlunda.
Anyways.
Tänkte möjligen köra igång min lilla patetiska ursäkt för blogg igen, hihi. 
 
Så recap under de senaste åren or so...
Man har ju gått runt och försökt utforska nya sidor och upptäcka sig själv och allt det där klyschiga. Det har ju speciellt varit så när man ska välja rätt gymnasie och linje och hela den visan. Så jag valde först vårdnad omsorg på Sannarp och trodde mig det var en linje för mig (talk about brainwashed) tills en viss storasyster och hennes vänner som gått på IB samlades en kväll hemma hos oss och snackade om deras tider och så är de såklart framgångsrika. Studerande på Harvard, studerande i Ungern till läkare.
 
Så frågar de mig "vad har du valt?" så svarar man patetiskt och ynkligt "omvårdnadsprogrammet". 
Och så lämnade jag rummet och gick till mammas dubbelsäng och grävde ner mig i största depressionen någonsin. "VAD FAN HAR DU VALT VÅRDNAD FÖR?!" skriker jag till mig själv i huvudet.
Notera att det var typ lite senare än halva sommarlovet (två veckor innan gymnasiet skulle börja) och så är man helt torn apart och terrified och tror inte man kan byta linje och hela den visan.
 
Förstår ni? Alltså förstår ni den rädslan? Jag har ALDRIG haft något problem som jag själv inte kan lösa på direkten liksom. Som jag bara kan antingen skita i eller bara välja det rätta och så POOF problemet borta.
Men det här var inte "POOF", det här var tortyr tills man kunde gå på incheckningen och prata om sina val.
Så det första jag gjorde var att se på min hemska klass på VO (no offense) där man kände i princip 70 % av klassen.
FAN. VAD. TRÅKIGT.
Och sen påbörjade min hunt till studievägledaren och så satt man och praktiskt taget skakade och trodde att man säkert inte skulle få byta.
 
Men för att inte göra inlägget ännu längre än vad den är så kan jag ju sammanfatta att ja, jag valde mardrömslinjen IB och kom in och Giggi ändrade också för hon kände att det var mer hennes cup of tea (så jag är dunderlycklig att vi går i samma klass). Än så länge känns det som ett asbra val och jag har verkligen inte ångrat mig eller tänkt kugga. Och förhoppningsvis tänker jag inte göra det i framtiden heller. Jag gillar att avsluta något jag påbörjat. Och IB-diploma, you better be ready for me. För jag tänker slita arslet av mig för dig. Och du better be inramad i guld 'cause I ain't working my ass off for nothing. Nejmen.
 
OJ JÄVLAR vad långt det blev. Aja det är väl mest för att skriva av sig typ?
 
Annars så under 2013:
- Haft världens mest sorgsna skolavslutning världen har fått se på. Jag. Dör.
- Vacation i Tyskland, Montenegro och alla inbetweens länder man kör igenom (roadtripping yao!!)
- Ätit, solat, badat
- Börjat IB
- Fått ett nytt täcke (I know you care)
- Gjort sånt man gör på sommarlov (dega, äta)
- Börjat gymnastiken igen wooohooo
- Börjat fota igen!!
- Börjat spela lite mer på keyboarden
- Värsta utflykten till Malmös Emporia med familjen hihi ♥♥ (gay4family)
- Gullig sleepover med jönnisar
- Ännu gulligare reunion med Jojjo, Elin + Jönnisar
- Läst lite John Green under sommaren LOVE
- Supernatural
- PLL
 
Alltså man får ju alltid värsta black out när man ska försöka komma på vad man gjort det senaste året. Jag kommer knappt ihåg vad jag åt för lunch igår?! Och jag vill inte ens tänka på att det snart är nyår igen. Pfft.
 
Nej men nu så tänkte jag vara lite produktiv!! Och jag uppmanar ingen till att gräva i mitt förflutna aka arkivet för jag är för lat och emotional för att ta bort några inlägg. Men låt oss fokusera på det som ligger här och nu än mina pinsamma dagar? ♥♥
 
Kramizzz
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback