Något drar mig alltid till dig


 1. Någonstans i Montenegro tror jag... 2. Montenegros fina ställe; Sutomore 3. Nero i sin tantiga men livräddarhatt och prickiga bikini woho 5. Fint hav i Monte
 
Heeej!
Jag är så trött på hösten. Så trött på den krypande vintern. Så trött på grå himmeldagar och mulet väder. Så trött på den här boken jag är tvungen att läsa. Så trött på att sitta och vänta på att något exciting ska hända. Jag vill deckorera mitt rum men har inget material. Jag vill ut och shoppa tills jag blir pankare än någonsin men har inga pengar. Jag vill till varma stränder och bada i kallt hav. Jag vill dricka iste och läsa en bra bok i solen.
Jag vill bergklättra, bungee-jump, dyka i korallrev. I want it all.
 
Men vad gör jag istället? ♥♥
Sitter här mer uttråkad än någonsin med en gnagande känsla och ångest över att läsa ut historiens tråkigaste bok. Jag äter någon tattig choklad jag aldrig sett förut och hoppas på att en val ska dyka in i mitt fönster eller att jag har bytt kropp med min mamma. Now that's adventure. Men icke. Världen är grå. Den är trist. Urtråkig. I alla fall ikväll. Herregud ja. 
 
Nu ska jag lyssna på musik och försöka sysselsätta mig och vara kreativ och försöka hitta på något som dödar tiden lite.
 
Tack för att ni står ut med mina klagomål ♥♥
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback