I'm not excited but should I be?

 
Tjena bloggisen!!
Jag sitter hemma och ser på OTH och tjockar mig som faaaan! Hahah, seriöst nu. Har ätit som en häst hela dagen. Frukost hemma, brunch på IKEA med massa pannkakor och feta kanelbullar och sen Subway och deras underbara Dorito chips. När jag kom hem köpte jag sursockrade ahlgrens bilar, holiday chips och chokladpraliner som jag har krängt i mig. Men ska ändå träna imorgon så har inte så mycket skuldkänslor.
Inga alls faktiskt.
Livet är bra.
 
Tog en paus från min OTH-maraton och lekte lite med kameran och nu lyssnar jag på Vampire Weekend. Bästaa!! Men tror jag ska återvända till mitt största och absoluta OTP Naley ♥♥
Seriöst. De är så söta!! Fanns ett avsnitt där Haley var cheerleader och Nathan var allmänt all star basketplayer och de såg sååå söta ut! Hur ytligt det än låter så tycker jag seriöst att cheerleader/jocks är fett söta tillsammans så länge det inte är såna stuck up par.
 
Aja, mitt så otroligt upptagna och hektiska liv ropar på mig. Många fler praliner och bilar som ska käkas upp och många avsnitt att se på. SKA BÖRJA PÅ SÄSONG 2 NUU! 
Och jag ska gå på IB? Haha, lycka till med mig själv.
 
Hej på er!! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback