You're my wonderwall


Helåå bloggiz!
Sitter med franska böckerna framför mig men inte fasen pluggar jag för det. Men jag borde. Hehe.

Igår skrev vi kemi prov. Alltså. Det var typ kul att skriva det? Förstår ingenting. Men för första gången kändes det rätt bra när man skrev ett prov. Men bara för det kommer jag säkert få skitdåligt betyg hahah. 

Idag unnade jag mig själv med att sova läääänge trots att jag var världens tant och somnade elva igår hahah. Jag hade pratat med Jajja på telefon igår kväll med och det va skitkul. Sen kollade jag på OTH som är så arghh bra! 

Iaf idag var jag på stan med Özgis! Hade inte träffat henne på hundra evigheter så det var kul. Jag köpte pyjamasshorts och ett vanligt basic linne. Sen fikade vi och det var jätte myzzz!

De två första bilderna var från i torsdags när vi hade elevhälsodag så fick man lite godis och dricka som vi gjorde ett torn av hahah. Det blev värsta emotional också för Kevin sa att klassen var en familj (vilket jag instämmer med) så blev alla 1000 gånger närmre med varandra typ. Nejmen när man ser andra klasser som inte ens äter lunch med varandra så är man oerhört tacksam att man hamnade med så underbara människor. Jag hade en jävligt bra klass på Östergård och jag har turen att få spendera tre år till med en helt ny men underbar klass på gymnasiet.
Tack <3


Men lite annat nu...
Jag vill försöka bli vegetarian hehe. Det är nu alla ba "men Gud Nerry igen??! Förra gången var du vegetarian i en timme lol" och jag kmr ba "guise pls listen!!!1"
Nej men jag gillar inte kött så jättemycket och jag vill ha en ny livsstil speciellt med kosten och det. Så tänker fan satsa och ska bevisa alla andra inklusive mig själv att man kan om man vill. Så jag börjar från och med nu.
No meat.
Dessutom tänker jag börja embrace my natural hair. Tyvärr. Men kan inte fortsätta platta håret efter varje dusch. Så på sista bilden har jag bara låtit håret vaaa utan att platta det! #proud

Men ska lära in mig alla glosorna nu.
Trevlig helg bebos <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback