Backseat serenade

 
Tja
Snacka om egotrippad bild. Men ville bara framhäva mitt alterego hehe.
Har inte varit inloggad på ett bra tag och det beror på att jag var rätt magsjuk. Det blev jag natten till julafton och sen hela julen framöver. Mår lite bättre nu men är fortfarande lite sjuk och det suger hehe. Man blir rätt trött av minsta lilla så känner mig som värsta tanten
 
Idag var jag på stan med Gretor och Linus. Det var fett kuuuul! Vi skulle hitta något att ha på oss på nyår och Linos Pathos hittade men det gjorde inte jag för äckelstan har ingenting jag tycker är fint. Härligt att man går igenom tre butiker och sen finns det ingenstans mer att ta vägen. :):):):)
 
Annars åt vi på Subway och ni skulle bara fatta dampen jag fick på en HOEBAG! Alltså åååh om jag ser henne kommer jag accidentally knuffa henne framför ett tåg. Lilla cpSubway i Halmstad är typ lika stort som mitt rum så de har klämt in typ tre bord i ett hörn så det var jävligt fullt med folk. Men vi väntade på några som nästan var klara så vi väntade ett tag. Jag blev asvarm för hade på mig jacka och schal och började bli irriterad. Gissa vad som hände sen?! Det går en JÄVLA kvinna och ba TAR vår plats FAST hon såg att VI väntade. HAGGA!!1 Så vi fick lite ryck.
 
Men i slutändan fick vi platser och åt asgod mat. Livet var bra. Nu är jag fett hungary.
 

Ska spela 8 ball pool med älsklings iPaden ♥ 
pussar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback