Dog på roligt
Hej bloggis!!
Första bilden är från avslutningen och andra bilden är från början av terminen och en dag jag kommer minnas till döden. Det var första gången jag upplevde att Sannarp var kapabel till god mat. 

Saknar tjejorna enormt!! Men vi ska ses på nyår vilket är awesomesauce för vi kommer ha skitkul as always! 

Annars idag träffade jag Özge och vi chillade dillen och sen hängde jag med le famille på kvällen och sen hade jag världens damp med Pathosarna mot dagens slut.

Kan ni förstå att det är nyår imorgon? Alltså om två dagar är det 2014. Min hjärna är för bränd för att inse det, hahah. Jag skulle vilja säga att jag har ljusa tider framför mig men vettefasen vad skolan kommer bringa för utmaningar. 
Matte <//////////////////////////////3
Poesi </////////3
Historiaprov <///////////////3
FYSIK </////////////////////3

Ska lägga mig innan jag avlider av mer aids

God natt och ha det bäst! <3

Backseat serenade

 
Tja
Snacka om egotrippad bild. Men ville bara framhäva mitt alterego hehe.
Har inte varit inloggad på ett bra tag och det beror på att jag var rätt magsjuk. Det blev jag natten till julafton och sen hela julen framöver. Mår lite bättre nu men är fortfarande lite sjuk och det suger hehe. Man blir rätt trött av minsta lilla så känner mig som värsta tanten
 
Idag var jag på stan med Gretor och Linus. Det var fett kuuuul! Vi skulle hitta något att ha på oss på nyår och Linos Pathos hittade men det gjorde inte jag för äckelstan har ingenting jag tycker är fint. Härligt att man går igenom tre butiker och sen finns det ingenstans mer att ta vägen. :):):):)
 
Annars åt vi på Subway och ni skulle bara fatta dampen jag fick på en HOEBAG! Alltså åååh om jag ser henne kommer jag accidentally knuffa henne framför ett tåg. Lilla cpSubway i Halmstad är typ lika stort som mitt rum så de har klämt in typ tre bord i ett hörn så det var jävligt fullt med folk. Men vi väntade på några som nästan var klara så vi väntade ett tag. Jag blev asvarm för hade på mig jacka och schal och började bli irriterad. Gissa vad som hände sen?! Det går en JÄVLA kvinna och ba TAR vår plats FAST hon såg att VI väntade. HAGGA!!1 Så vi fick lite ryck.
 
Men i slutändan fick vi platser och åt asgod mat. Livet var bra. Nu är jag fett hungary.
 

Ska spela 8 ball pool med älsklings iPaden ♥ 
pussar

Some nights I stay up, cashing in my bad luck

 
 
Heej bloggis
Går igenom samma gamla vanliga tortyr genom att titta på gamla bilder. Pallar ej med mig själv.
 
Har haft en bra dag. Nu mår jag lite halvt seg och cptrött. Så pls don't kill me om mina meningar inte makes any sense.
Ska nog se OTH och sova sen. Är stentrött.
 
Så ba är Giggi och Märk helt fullkomligt grova när det kommer till Hay Day spelet på iPaden HAHAAH. Pallar inteeee. Tycker det är sjukt roligt också. Säkert ba min natthumor.
 
Imon kommer förhoppningsvis Ajsha och Aminabajsen som fyller 2 hela år snart :'))) omg feels på det. Att min lilla skitunge fyller 2 hela år. Moster i 8an är inte illaaaaa alltså!! 
 
omg kände hur hela nacken ba knakade. Moommss
Momme
HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHAHA ÅH HERREGUD DÖR
 
Provade gå upp i bryggan nyss. Failed miserably. Har sån extrem träningsvärk i hela kroppen från bara laserdome.
Redigt illa.
 
Aja ska gå och gosa med min iPad :-----------)
bye ♥

Julavslutningen 2013 pt 2

 
pics with ashley oh yä
 
 
giggster ♥♥♥
 
 
uncle vici ♥♥♥
 
 
min begåvade cellospelare hehe mallan ♥♥♥ ser ut som en bebis :-)))
 
PreDP, ni är grymmast!! Bästa vännerna helt klart.
Älskar er!
1/6 terminer done.

Julavslutningen 2013

 
pretteh
 
 
lol
 
 
Cparmar
 
 
kajser wilhelm ||
 
 
♥♥
 
 
hahahah så ful
 
 
♥♥
 
 
:-)(-:
 
 
aaaa.... jo jaa
 
 
bästa bilden everer
 
 
bras4lajf ♥
 
 
aaa
 
 
märki o giggi ♥♥♥♥♥
 
 
 

Super Good Day

 
Sista bilden är från i somras </3
 
Hallow!!
Alltså... jag satt och tog några random bilder på kameran. Och sen helt från ingenstans fick man världens grymmaste nyheter. Så jag ba hoppa runt och skrek och det var inte ens mig det berörde men fan vad glad man blev. Och har gjort kemiprovet och har gjort klart uppsatsen och skickat och nu är det jullov för hela slanten!! ♥
 
Så jag har haft en jävligt bra dag. Sjukt bra dag. Överdrivet bra dag. Förutom att jag har en massa breakouts i facet :-) fräscht.
 
Aja ska se OTH. Omg juste sista avsnittet av säsong 6 var så sjuuuuukt överdrivet bra!! Blir så inspirerad av OTH HAHAH. Nörd.
 
PUSS
 

Merci for being you

 
Heej bloggis!!
Gammal bild från i somras tror jag. 
 
Asså jag suger. Helt klart. Men fan tack för att ni fortsätter stick with me även när bloggen är i coma-state. Vet inte vem ni är som fortsätter kika i bloggen under dessa kriser men tusen tack ♥♥ det är ni som håller bloggen vid liv.
 
Kan bara kortfatta de senaste veckorna med att jag har haft julshow, lite skolsaker och annat på gång. Men julshowen var fett kul! Och snart är det jullov så är fett excited. 
 
Ska gå nu men tack tusen gånger om. Älskar er. ♥
Glad 3:dje advent btw