Handvolt?

Hahaahaha! När jag satt och kollade på Justin Bieber - Love me Official Video så kom jag på att när han gör handvolt så gör han som jag eller jag som han, sak samma, men vi gör typ likadant. xDSer ni som han böjer där vid midjan och uppåt? (Mot fötterna). Man ska egentligen sträcka ut det så man får en fin landning (mitt största problem med det just nu). Och så landar han med ena foten först och sen kommer den andra som en våg. Özge påpekar att jag gör så hela tiden haha.Sen kör man hela vägen och landar på huk. HAHA. Nej det är inget positivt men när han gör det är det bara sött och aningen coolt. ;)

Asså den videon e för härlig, det visar ju ändå vilken härlig kid han e. Liksom ett sånt umgänge är ju roligt. Bara för att killarna i min närhet bara tänker på sex. -.-'' Okej alla gör väl inte det, men kanske 90 procent av dom jag känner. Liksom vi e ju fortfarande barn, kids, children. Let it go. Men ajaaaaa, alla gör väl som dom vill.


Haha åh, kunde inte få mycket sömn i natt.
Kollade på Glee till 3, surfa runt lite till halv fyra, gick och la mig men jag bara vände och vred på mig.
Jag kunde somna något men så bara vaknade jag av ett ryck, kollar på klockan och det har bara gått 10 minuter.
Suck.
Så jag kollade på TV och hoppades på att kunna somna till den. Jag blev ju skittrött och stängde av den men det bara flashar upp en massa minnen. Typ sen nyhem, andersberg, minnen jag försöker förtränga, härliga minnen och det bara liksom snurrar runt som när man drar med fingret på en touch med bilder och drar. Fast det kanske var en dröm? Tror inte de va, är skittrött. Typ som om nån spelade in en film av ditt liv i huvet på dig. Sen somna jag till och vaknade med ett ryck och såg att klockan var sju.
Suck.
Sen sov jag till typ 13.00 och trodde klockan bara var 10. Och när man vaknar har man den där lusten att inte orka äta något och blir illamående. Tvingade ändå ner en hel macka och 65 procent av den andra.

Kände att det kanske blev mer text än vad jag tänkte?
Aja.
PEACE


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback