PluggaHaaaaahaa, bild från vandringsdagen. Jag och Carrie :P


Det lär inte bli någon trevlig helg inte.. eller kanske. Men måste plugga som en flodhäst.. om dom nu pluggar mycket haha. Det rör sig om en uppdatering på min iPhone. Vad det är vet jag inte men just nu står det "Programuppdatering för iPhone (3 minuter återstår)". Om det blir en sån där stor och seg skit igen så skit ner dig. För ibland hackar mobilen som en hackspett. -.-

Ska snart när mobilen är klar köpa Angry Birds som har 180 levlar att spela sönder på och göra en ny bakgrundsbild till mobilen, härligt!

Nu ska jag faktiskt renskriva svenskan, plugga lite prov. :D
Hörs.

Trötter

http://www.storyfever.com/images/run-boy-run1.jpg

Bild tagen från google


Jag har precis kommit hem från världens jobbigaste Linehedsrundor. Jag och Greta gjorde ett bra jobb. Hon fick tyvärr sämre än förra året och jag fick bättre än förra året. Vi sprang tillsammans och banade in i mål med samma tid.
Good to be home. Nu ska jag äta och kolla på Days och sen ska jag plugga inför kommande prov och glosförhör! Ha inte stora förhoppningar om nya inlägg.

Kram.

Way to muchDålig kvalité på GIF som bara stödjer 256 färger :(

Hej hej.
Idag fick jag reda på att jag hade mycket läxor och prov buhuhu! Har svenska (kunna alla valorden), engelska (glosor + text) och matte 8 valfria uppgifter + veckans problem.
Som tur är har inte VBÅ kommit ut än för då hade jag ju såklart kollat och inte gjort läxorna vilket alla dom är tills imon. Engelska glosorna är enkla men ändå. Valorden är typ 2 sidor -.-

UPDATE: JAG HAR TANDLÄKARTID SNART?! Här sitter jag i en morgonrock och PYJAMAS?! Och uppsatt hår.. lustigt.

Gymnastik soonMin stora feta nalle; Daisy och Julias lilla nalle Max. :D

Japp idag så stack Julia hem. Hon sa att jag gick i sömnen och försökte sätta på datorn men att jag tryckte på fel knapp och sen gick tillbaks till sängen och sa nånting i stil med "mamma, datorn är sönder!!!!!" och sen att jag gick in i garderoben och satte mig där. Hahha?!

Snart är det gymnastik, me love. Har beställt föreningskläder, heeeeeeeeeeeeeftit.
Nu måste jag ta på mig kläderna och sätta upp håret. Vi höres mina vänner :D


Juliana soonHaha, en såndär busig animering. You like it.
Snart kommer Juliana, hon behöver lite "föda" den saken. :D
Iaf så vaknade jag klockan åtta?! idag. Sen så åt jag, duschade och jaa.. sitter i mitt väldigt lockiga hår. Har laddat ner en massa fina action och komedifilmer som jag lätt INTE ska somna till hehe...

Aja, njut av den vackra animeringen!

Mamma ♡Du är bäst. Jag älskar dig. <3

Haleluja moment

http://www.gifsoup.com/webroot/animatedgifs/139020_o.gif

Sötaste Kahlan som bekänner somebody.


Hejhå. Öppnat bloggen alltså. Headern är bara tillfällig. Om ett par minuter börjar LotS säsong 2 avsnitt 2 klockan 20.00 - 21.00 TV6.

Video på när Kahlan bekänner en soldat. Då får ni se hur det fungerar. :DNu börjar det. Ha en trevlig kväll :)

Just some .. info -.-

Hej, jag suger jag vet. Men jag .. har inga ursäkter. Så jag ska nog göra en design i helgen. Tror jag.. aop. Hejdå

We do have information

LÄS OM DU ORKAR OCH TYCKER DET ÄR VIKTIGT D:


Hej hå.
Kanske på tiden att försöka vara lite aktiv, men först ska vi erkänna en sak, eller jag.
Bloggdesignen makes me sick, den är ful som fan! Känner att jag borde ta tag i detta innan jag lov att spy.
Well then, there is no excuses for my bad update. Heh, lite sådär allmän skola och så hade jag massa träningar och jag har känt mig så trött. Men nu på helgen ska jag försöka fota lite, ska tvinga med mig Julia ut till Norre Port och till ett ställe jag vet som äger för fotografering. Hell yeah I do that. Kanske blir designen klar till nästa vecka? Börjar skissa designen och bestämma färger och lite sånna där random shits. But first, måste jag finna min inspiration.

Plus att jag ÄLSKAR Days nu. Riktigt roliga saker kommer hända med EJ & Sami, HELL YEA! Eller låt mig säga; EJAMI. Och imorgon borde LotS börja sändas på TV fast det står att det ska vara fotboll? -.-

Well I gotta go.

Men jag lovar att jag ska fixa detta och den skitiga bloggdesignen, ÄÄÄ.
Och jag fick lite busig info om att man kan beställa träningsoveraller + T-shirts, how incredible!