Det snöööaaar!Det snöööööööööööaaaaaar!
Och det betyder att jag och Julia inom en väldigt snar framtid ska åka pulka!

What's that ticking noise?Haha jag döör! xD

God morgon!God morgon!
Idag vaknade jag kvart i tio och kollade på Harry Potter och fången från Azkaban. Innan var jag helt förvirrad när jag kollade på filmerna men nu när jag har sett hela första filmen fattar jag. Innan var min hjärna lite av så här:Men nu fattar jag, och filmerna är suveräna!

Asså min dröm jag hade var helt sjuuk!
Typ att E.J från Våra bästa år sa åt mig att spela Super Mario i sömnen så gav han mig nån tablett som inte ens fungerade så bra som sömnmedel så jag fick typ halvblunda och spela Super Mario(!?) Och sen helt plötsligt kommer Alen där och klagar på att hans trollstav(?!) är bruten och tejpade ihop den. Så typ skulle han säga nån formel or something och så typ viftade han lite med trollstaven och Super Mario dog(?!?!?!?). Då blev helt plötsligt E.J förbannad och där tog drömmen slut av att mamma kom in och skulle pussa mig för att hon skulle till jobbet.

Aja, snart ska jag se Harry Potter och den flammande bägaren. Där är Cedric med! Men innan dess ska jag äta frukost och sen watcha HP och sen plugga på engelska glosorna och sen kanske kolla på en till HP-film. Har ingen träning idag heller för att det är 1:a Advent!

I'm done, I'm so done!So let's sing na na-na-na-na hee-yaa. Come on and sing na na-na-na-na heee-yaa.
This is our song, that's all that matters, cuz' we all belong, right here together. There's nothing better, than sing it along, this is our summer, this is our song.


Den låten är ju bra.
Bloodstream - Stateless är också bra. Eller Safetysuit - What if är också mucho bra. Näee, låtarna är inte alls från Vampire Diaries, inte aaaaaalls.
OCH JAG ÄR KLAR MED RUMMET! Bytat sängkläder, dammsugit, torkat av lite damm och sånt shit. Så snart ska jag kolla på alla HP-filmerna som är ute. Bara för att jag inte har sett alla.

Hjälp...!Åh, kolla in vilket bombnedslag!
Syrran och hennes kära man har precis stuckit och lämnat mig i sticket! Eller dom städade faktiskt sängen, men nu är tanken att jag måste byta sängkläder, dammsuga, vädra och göra allt det här!
Inte nog med det. DET ÄR SAKER PÅ GOLVET OCKSÅ! Åh. Jag är dömd.

Just wish me good luck and I might be okay.

Tävlar hos Vampirediaries.seGillar du Vampire Diaries? Själv är jag med och tävlar om följande priser:

1a Pris: The Vampire Diaries Original Television Soundtrack
2a och 3dje Pris: De fyra första böckerna i serien översatta till svenska och förpackade i två snygga pocketböcker med omslag från tv-serien.

Vad har du att förlora?! In i sidan med dig och det enda du behöver göra är att skriva en kommentar i inlägget och/eller länka sidan i din blogg/hemsida!

Klicka på den här länken för att komma till sidan.
OBS!
Tävlingen avslutas imorgon 28 november klockan 23.59! Snabba på!

Klicka på "bannern" här nere som jag har gjort!

bloglovin

So much to tell ya

http://media.ginatricot.com/images/product/41585900501_m.jpg

Ny tröja. Den är lite småcool, I like the leaves.

Innan var jag i stan med mamma och syrran. Vi köpte denna tröjan till mig, lite kläder till Ajsha, kalender och stift till mig. OCH NEJ JAG LÅNAR INTE UT STIFT TILL NÅGON! Det var iaf härligt att skaffa kalender (som dock börjar gälla från och med Januari 2011.) Men skitsamma, kan ändå ta med den och skriva längst bak på anteckningarna dööh.

Idag i gympan i skolan var det basket. Det var liiite skoj. När jag skulle försöka blockera Carrie så råkade jag trampa på hennes fot bakifrån vilket ledde till att jag ramlade på rygg och "brände" mig på armen.
Iallafall så typ sjöng jag och Greta Camp Rock, och HSM låtar(?!) av någon anledning. Men det var skoj!

Jag blev så arg på Ali för att han kollade på mitt resultat idag på engelskan. Vi skulle få våra läxförhör så lämnade min lärare mitt papper till Ali för att han skulle ge det till mig så hon slapp gå runt. Och jag skyller ju inte på henne såklart. Och helst vill man ju se sitt resultat först (iaf jag) och så sa jag till Ali att INTE kolla på den. Men så cp som han får vara gjorde han det. Så jag blev sur, men det är inte så att jag "skäms" över mitt resultat för jag fick bra. Men sen ordnade det sig genom att jag mulade honom! Hämnden är ljuv, isn't it Ali?

Dessutom ser ni att jag ändrade headern, och la in två små bilder i menyn.
Nu ska man se på TV!

iPhone iOS 4.2

http://www.magnusjonasson.com/wp-content/2009/06/iphone_3gs.png

Åh, love it!

Håller på o uppdaterar iPhone iOS 4.2 versionen. Enligt den ska det komma MMS, och SMS signaler.
FATTA VAD GÖTT! Så kan man ladda ner SMS-signaler och ååh. Längtar redan tills det blir klar. Just nu; 4 minuter till. Sen kan jag aktivera mitt MobileMe konto så jag kan använda "Hitta min iPhone" som funkar! Nånting Julia kunde behövt när vi va på Ön med klassen. (Kort förklaring: Julia hade sin mobil i rummet, lämnade den ensam för bara 5 minuter, den var borta, men vi hittade den ute.)

ÅH! Nu är det bara 34 sekunder kvar!!
Snart är det träning..! Måste hinna utforska mobilen innan jag dragar.

Snö + tillfällig header
Hejhå!
Idag har jag studiedag och det är riktigt soft!
Vid två kommer Julia hit, eller aa. Så ska vi till stan för hon ska köpa nån present och så måste jag fota lite grejer och så för ni kanske ser att jag har en gammal bild på min tillfälliga header. Så när jag har fotat lite o så, så ska jag fixa en ny och göra om lite.

Igår hade jag utvecklingssamtal. Det gick bra, min lärare säger att jag måste vara mer "muntligt aktiv" och räcka upp handen lite oftare och koncentrera mig. Annars hade jag godkänt i allt och japp.

Förvånade mig att min mattelärare inte skrev att jag suger eller nåt. Istället skrev hon "Fortsätt som nu". Är hon helt out of her freaking mind? Jag suger ju faktiskt!

Men jag satsade hårt på matteprovet igår också! Jag gjorde alla uppgifter och hon sa att man får något poäng om man ändå försöker o skriver. Så jag gjorde det. :) Men det fanns en jättekonstig uppgift om två personer och bingo och inte ens Greta kunde den! Men jag skrev ändå svar på den och det kommer säkert inte vara rätt.

Men om jag fick VG på provet och en blixt plötsligt skulle smälla till mig rakt in i skallen skulle jag dött med det största leendet på läpparna! Haha.

Nej snart slutar Julia! Och jag sitter helt ofräsch här i pyjamas och måste ta upp mina strumpor som samlat sig i ett hörn i rummet <- lol! Och jag måste duscha!

Vi hörs mina vänner <3

Super MarioEh... vadå nörd? :D

Days nästa.På Bowser Jr's bana! Wooho! :D Inte så mycket jag vet men jag började igår. ;)

SMG 2 är sketans kul. Även för mig som inte kan det så bra, haha. Julia har typ spelat hela SMG 1 åt mig. Jag har bara klarat dom enkla banorna i början. Men det här är så as bra och roligt.

Om ni har Wii och inte detta spel så går ni miste om något. Rekommenderas till alla Wii:are!
Dessutom är det enklare att spela om man har spelat SMG 1 innan.

Nu ska jag ta en liten break och watcha när Elvis våldtar Sami med andra ord, Fredags Days.


En liten sak bara;
Asså om ni ska börja kolla på Days så är det inte att bara sätta sig ner och kolla, haha. Det är aningen mer komplicerat än det. Ni förstår Days Sverige har börjat sändas i kanal 3 sen 1997 och USA sen 1965, över 11 100 avsnitt. Jag har watchat det här programmet i 5-6 år, med långa pauser emellan åt. Och det blir rätt rörigt att kolla mitt i när en "story" pågår. Familjerna är jätte röriga och alla är i princip släkt med alla. Vissa är döda. Vissa är inte i "Salem". Och så. Så ni får börja läsa lite vad det handlar om på wikipedia innan ni ska kolla. Rekommenderar till alla iaf.


Måndag, yay...!Charmig man kan vara då ;)


Tjo!
Idag har min klass + 7G dansat med varandra. Jag gillar inte att dansa och jag försökte verkligen slappna av och se "bekväm" ut när vi dansade. Hoppas det gick bra då men jag har fyra chanser till så.. japp. Endast för att få bra betyg. Dessutom fick man inte ha skor så jag fick dansa runt i mina sexiga strumpor *pekar på bilden*. Jag såg så charmig ut i dem!

Apropå betyg.
Så har vi fått våra omdömen idag. Det är sådär. Jag menar, jag har inget kryss eller så. No way då hade jag super deppat. Nej. Inga kryss här inte men NO gick ju lite ja.. sådär. Men på torsdag ska jag göra bra ifrån mig.
Matte........ tja, det är ju också sådär. Ska göra bra ifrån mig på måndag när vi har prov.

Jag hade ändå bra på alla förutom matte och NO som är lite sådär.
Hade faktiskt inte förväntat mig ett G på syslöjd haha. Jag kämpade förra tisdan' för att skynda mig med lappkudden och bli klar med skiten.

Nu ska jag gå och äta sen ska jag plugga NO. Och läsa SO. Yay...!

Super Mario Galaxy 2

http://www.vgboxart.com/boxes/Wii/29856_super_mario_galaxy_2-v4.png

Bild från google


YES, JAG HAR S-M GALAXY 2! Bajram in my hehe. Eller Bajram är den 16:onde. Men jag och mamma köpte presenter idag. Mamma ville även köpa mig en vit adidas tröja från Inter sport. Men jag sa att det inte behövdes. Snäll jag är va?

Jag tänkte börja med spelet direkt när jag kom hem men jag fick plugga matte och franska istället. Skolan förstör mitt nuvarande liv och skapar mitt framtida liv. Great!
Men nu är jag klar och nu ska jag testa det lite innan jag sticker till träningen om en timme.

Vi hörs dudes.

Tröjorna

Bättre sent än aldrig...!

Hej.
Jag har en KRIS! Ensam hemma, lite scared. Vågar inte gå ut och pinka. JAG MÅSTE PINKA! Men nej. JAG ÄR RÄDD. Och Jajja säger att jag ska ta något som jag kan slå någon med. HAR INTE DIREKT ETT VAPEN.
Jo jag har ett dilemma. Om jag stannar pinkar jag ner mig om jag går ut DÖR jag! Fattar ni?

Asså omd.. jag har inte pluggat som jag borde gjort idag. Har matte diagnos på måndag och FRANSKA glosor. Franska kan dra åt Frankrike. Längtar till gymnasiet så man kan slippa den skiten.

På torsdag har jag NOprov. Thank you for that. Lavar, ormbunkar, svampar, mossa, och vad var det mer...? Juste alger. GRRR! NO PROVET KAN DRA ÅT SKOGEN.

Okej, mitt bättre jag har sista ordet:
NO COMPUTER FOR NERRY
NO SLEEPING FOREVER
NO WATCHING VAMPIRE DIARIES
NO DANCING DAMON DANCE
NO WATCHING TV
NO TEXTING
NO LISTENING TO MUSIC

Hey, why don't you just kill me? Eftersom jag (som Blair och Serena) inte har någon viljekraft kommer jag SÄKERT svika mitt bättre jag. Det får ni veta om jag skriver något. Anledningen till att det blir sådär där uppe är för att jag har träning klockan 18.00-20.00 och jag brukar vanligtvis när jag kommit hem; duscha >> äta >> sova.

Men det ska säkert gå bra.
Ni älskar långa texter <3
Hejdå.

Greta soon

http://shop.legalseafoods.com/images/images/RavoliFish.jpg

Random fiskbild från google.


Hejhåå!
Bilderna jag tagit på tröjan kommer sen. Så spana in.
Iallafall så ska Greta komma vid 13.00 ungefär. Under tiden jag väntar på henne ska jag kolla på Days som är 40 minuter lång. Det kommer bli perfekt!

Anledningen till att jag tog en"fisk bild" är för att jag brukade vara "Nerry da Fish" och Greta = Gretost.
Det var tider det.

Men nu sticker jag.

C'ya.

BD inspelningen har börjat!Isle EsmeDen stora sängen ;)

Påväg till Isle Esme.

Ja. Tänkte uppdatera lite med Twilight. Inspelningen av Breaking Dawn har börjat. "Låt festen börja!"
Dock ser Rob lite brun ut i håret eller vad säger ni? Visste inte att gammalmodiga Edward tyckte om att pyssla om sitt hår så mycket! En ny hobby Eddy? Iallafall. Isle Esme filmas i Paraty, Brasilien. Jag tycker att bilderna ovan är precis som jag föreställde mig när jag läste BD. Speciellt sovrummet.Det här är då Mackenzie Foy som ska spela Edwards och Bellas dotter, Renesmee Cullen. Tycker hon ser så söt och vacker ut.

Katerina

http://images.cwtv.com/images/c/photo-gallery/the-vampire-diaries/00600140744.jpg

OPS SPOILERS!
Dagens avsnitt var ju som vanligt jättebra.
Men det var för lite Delena. Och så fick man höra Katherines förflutna. Sorglig historia. Men hon är ändå en selfish bitch. Och så ba låg Damon och Rose med varandra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG DOG DÅ. Dom ska inte bli ihop! Det ska ju vara Elena istället för Rose! GRRR! Morr.
Jag tycker det var modigt av Elena att konfrontera Katherine. Fast egentligen kunde inte Katherine göra något.
Och så kom det en ny snubbe, Luca. Han är också en "häxa". Och jag vill inte att det ska bli Lunnie. Blä nej!
Han verkar vara en elak snubbe!

Avsnittets plus: Katherines historia och att en ny start på drama och action börjar.
Avsnittets minus: För lite Delena, Rose och Damon låg tillsammans, Elijah är tillbaka, Elijah compellade en bra snubbe.

Förresten så kommer det bli 3 VECKORS UPPEHÅLL till nästa avsnitt "The sacrifise" bara för Thanksgiving. Och sen jul uppehåll! DEAR X-MAS, I HATE YOU RIGHT NOW!

Jag kommer inte klara mig.

Gymnastique

Tjo.
Tillbaka från gymnastiken. Har fått kläderna idag. Mysbyxorna är as sköna och så står det mitt namn på. Och det är rätt stavat! Samma sak med tröjan. Och på baksidan står det GYMNAST GFN HALMSTAD.
Lalalala. *Glad*

Idag satte jag volterna och provade sträckt(?) Man ska typ göra volten rak. Det gick väl bra...! Och bord. Sort of.

Det blir ett bildlöst inlägg. Jag lägger in bilderna på kläderna imorgon!
Puss.

Exhausted

Brrrrrr. Det är ISkallt här inne. Jag måste göra klart mattebasen som jag är seg på. Ekvation uttömmer mina hjärnceller, om det fanns några där alltså. Jag tappade dem i matte-textfrågorna. Wiho. Så, jag har ma-diagnos på måndag och måste göra klart blandade uppgifter innan dess, sen måndan efter så har jag prov!

Sen kommer franska mitt i allt och ska förstöra mitt liv ännu mer. >:( Grrr.

Visste ni att det hände en sjuk grej i skolan idag när jag och mina kära vänner Greta o Jojjo kollade på dansschemat som hänger på NO-dörren utanför? Vi dog av flabb när vi kom ut.

Dansschema? Dansa hela nästa vecka? Hjälp! Jag är inget fan av att dansa. Bara Damon-dansen. Den är coolish. Dom borde lära oss den istället. :D Inte bugg eller något annat shit. Vad är meningen med detta egentligen? Tortera barn? Det har dom lyckats med!!!

Imorgon är det träning. Woho! Det var två veckor sen. Jag kom inte i söndags för jag var lite sjuk. Höhö. Men imorgon kommer jag. Hoppas våra saker har kommit då.
Apropå imorgon ska vi byta NO-platser och Mentorstidsplatser! YES! Egentligen skulle vi gjort det idag men nej, Magnus är sååå rar och snäll att han glömde. Ni älskar min sarkasm.

Öps, långt inlägg. Jag har inga bilder så nöj er med en fin Ian.

001.jpg

Simning imorgonJag har brist på tjockstrumpor!

Alla jag känner som bor lite längre upp säger att det snöar i full fart hos dem. JAG VILL OCKSÅ HA SNÖ!
Aja. Dagen var kall. Som vanliga kalla vinterdagar i sverige, MEN UTAN SNÖ!

Imorgon är det simning
. Hoppas jag inte behöver öva på något utan får fri äventyrs bad för hela timmen.
Jag klarade ju dykningen på första försöket såå. Goda chanser har jag. :D

Matten kan dra åt farao. Ekvation är sugigt! Har äntligen fattat det, tror jag. Men ändå! GRR, hatar matte!
Ska snart kolla på avsnitt 8 på GG, härligt. Ska nog lägga in det i mobilen och lite klassisk musik.

Visste ni att jag älskar kalla klimat? Okej inte direkt nordpolen men typ regn och sånt. Jag tycker om att ha schal och mössa och vantar och sånt! Varma kläder. Me like! :D

Ska dra nu!
Vi hörs :D


Prov.. jippy...!Bildbrist actually.

Tjo.
Början av skolveckan means redan två prov såklart. Har franskaläxa tills onsdag och matteläxa tills imon. Har mattediagnos på onsdag, NOprov nästa torsdag. Tack för den.

Nu måste jag plugga *sadface*
Cya.

Good morningDu älskar mitt hjärtlakan. Just admit it. Det är inte alls tjejigt ellerhur?

Jag kan gott införa att det här är ett sånt där tidsinlägg för jag är aldrig inne på datorn på morgonen. Just nu får vi hoppas att min säng ska se ut sådär och att jag har vaknat, ätit, borstat tänderna, tatt på mig.

Nu ska jag till skolan!
Wish me good luck.

PS.
Greta kommer anfalla mig och bönfalla mig om att berätta vad som hände med Chair haha. I just have that feeling xD

School tomorrowTjo.
Tänkte slänga in ett inlägg innan jag sticker och kollar på "2 ½ men" som redan har börjat. Imorgon börjar skolan *cry*. Har packat ihop mina stuffs och jaa. Imorgon får man ändå se dom roliga och dom "mindre roliga".

Måste säga att jag har dampat av mig tillräckligt idag på bdb med Jajja till förtjänst. Helt cp asså haha.
Jag tycker att ni ska klicka här för att komma till Jajja för hon är söt och mucho snäll och mucho sär som jag.

Aja, men vi hörs!

I am so sorry

Åh, förlåt! Hela helgen har varit kaos. Syrran var här och det var kul men hon hade datorn hela tiden för att kolla någon cp-serie. Fick vara inne på mobilen mestadels. Har sovit sjukt dåligt och drömt mardrömmar som inte var så trevliga. Har gått runt och tänkt på skolhelvetet som börjar imorgon. Inga ursäkter för min uppdatering. Men ni älskar mig ändå.

Bjuder på en fin bild.

http://images.cwtv.com/images/c/photo-gallery/the-vampire-diaries/006002700e8.jpg

puss

Rose

http://images.cwtv.com/images/c/photo-gallery/the-vampire-diaries/00599620f3b.jpg

Spoilers så att ni vet.

Åh jag dog. Caroline och Tyler? Bara jag som tycker att dom hör ihop? Eller Bonnie och Jeremy? Jag såg gnistor mellan dom! Åh när Damon och Stefan räddade Elena så bara springer Elena till Stefan och kramar HONOM?! Hallå, Damon dödade the bad guy. FÖRTJÄNAR INTE HAN EN KRAM?!
I slutet... Damon sa att han älskar henne och så compellade han henne och hon minns ingenting! HAN GRÄT. FATTAR NI? HAN GRÄÄÄÄT! I died then. ÅÅÅH. Vad är det med serier och filmer som inte kan ha rätt par?!
Damon är inte elak! Han är missförstådd, ensam. Manusförfattarna/en måste göra något åt DE. Dom kan inte bara göra sådär utan mening! Depp depp, jag är deppig. Jag vill ha säsong 1 som tyvärr kostar mig 500-lappen men det kommer vara värt det, I know it. Sitta hemma två dagar i sträck och kolla på VD. Finns det något bättre?
Fan vad jag grät i slutet. Det måste finnas en mening med DE. IT HAS TOO! Det är mitt sista hopp.

Becoming Jane

http://thecia.com.au/reviews/b/images/becoming-jane-poster-0.jpg http://www.thecinemasource.com/moviesdb/images/becoming_jane.jpg

Asså!? Vad är det med filmer som inte kan ha LYCKLIGA slut?! Jag storböla hela kvällen bara för att dom inte fick varandra! Den här filmen liknar väldigt mycket Stolthet och fördom. Fast det handlar om en kvinna som är 22 år och är författare. Så kommer Mr.Tom en annan snubbe från ett annat land typ. Och så blir dom kära i varandra.
MEN DOM KAN INTE GIFTA SIG :@£¤%{HSHM,FBM,DKLDÖLFKJSLGHS
Så dom rymmer men hon vet att många personer är beroende av honom (asså lever på honom och hans pengar) så hon lämnar honom för att det inte kommer att fungera, det kommer förstöra honom.

Och då så blir hon en av Englands främsta författare och Tom har redan döttrar och den äldsta heter Jane. *Gråta*

Kolla på denna video; där erkänner dom sina känslor."I'm yours"

Åh jag är en lipsill. Alla kollar på den oki? VARNING FÖR TÅÅRAR
nu ska jag se days, för Elvis (E.J) a.k.a James Scott är med.
puss.

Ingen "avslappnande-dag"

Har inte riktigt en bild idag men tänkte bara säga att idag måste jag skriva jättemycket på min saga plus att Julia stack hem precis. Plus att jag fick mitt mario skal. Men jag önskar er en bra dag! :)

Juliet soonGammal men söt bild ;)

Julia kommer sen vid 3-4 och vi ska ha lite rooligt. Mario! Och godis förhoppningsvis :) Det var ett tag sen hon var här, okej kanske inte för er men för oss, eller mig iaf. :)

Nu ska jag sticka och skriva lite. Vi hörs!

Don't say yes, run away nowTjoooooo.
Vaknade klockan nio imorse och väntade till 10.20 på Days. Det var underbart. Stefano är cp-cp-cp-cpbarn.
Eller barn är han la inte men hans son däremot är en läckerbit grr. Elvis <3 Förresten jag måste skriva en sjuk dröm jag hade.
;
Det var typ att Bo (Days) och Chuck?! (GG) jagade mig med en gul vattenpistol som skjöt gummiringar och att dom skulle döda mig?! Väldigt passande vapen känner jag. Och vi var ute i öken fast det var kallt och blåsigt (lol?!). Känner att jag har kollat för mycket av båda men man blir beroende!!

Anyway idag måste man tyvärr skriva sin saga utkast 2. Har typ ändrat hela skiten med "måålande, utstrålande detaljer som gör sagan levande" och shit like that.

Juste;
Igår köpte jag ett par jeans i Gina och lite vinterstuffs som; schal, vantar och mössa. Mysiga är dom :)
Men nu sticker jag.

P.S
Det är mycket rea i stan nu så passa på ;)

Taylor Swift

http://www.aceshowbiz.com/images/news/00034800.jpg

Ville bara säga att det här albumet är jättebra. Eller hon är jättebra. Hon är min some sort of förebild.
Jag älskar att hon verkar ha självlockigt hår för hon har det alltid så lockigt och har aldrig sett henne i platt hår.
Självlockigt precis som jag. Aja, in på spotify eller youtube och checka hennes nya album, speciellt "Speak Now" det är en bra låt. Älskar hennes låtar, hon skriver direkt från hjärtat. I admire her.

En mot alla - alla mot en


London?

http://svalander.blogg.se/images/2010/london_101851231.jpg

Asså, jag skulle vilja flytta till London när jag blir stor. Jag menar det är en fin stad och man känner ju ändå igen den till skillnad från typ Paris och det. Vill inte lära mig franska och skit. London verkar perfekt. Språket är inte svårt att lära sig då jag tycker om engelska. Och jag planerar inte att stanna i Sverige for ever. Glöm. :D
Hälsa på kan man göra och sen kanske mamma vill åka till Montenegro till sina kusiner och syskon och allt vad det handlar om. Vore det inte för mig hade hon haft ett gott liv därborta men nu är det för mig vi stannar här såå..

Det vore bra för alla. Lägenhet + london + katter = me like

PS.
Om ni undrar vart jag får pixelsen ifrån () så är det från Sanna. Hon gör jättefina pixels.