Gäster soon

Gäster snart. Ganska soft ändå, är riktigt leksugen haha. Daris den lille apan som tar i allt han ser ska komma. Kunde inte umgås med honom så mycket förra torsdan' för då hade jag precis träning och var skit trött. Men ikväll ska vi ta igen!

Det var det, och jag tror inte det ska komma några fler inlägg för ikväll.
Först på listan blir Desperate Housewives. :D

Tisdagar är komplicerade
Hejsan alla!
Tisdagar är bra komplicerade dagar.
Speciellt när min lärare pratar om däggdjurens analöppningar som faktiskt kan kallas för kloaköppningar. Fint..

Jag missade hemkunskapen bara för att jag skulle till tandläkarn' OCH DOM GJORDE PANNKAKOR! Vem vill missa det liksom?

Tandläkarn' var hemsk som vanligt, men bara värre idag.

Bjuder på en redigerad bild.Ni har tjatat på varför man måste verifiera när man skickar kommentar. La bara till det för att inte några puckobarn ska publicera en massa spam och skit men har tagit bort det för att ni tjatar skit mycket.

Dagens nyhet; Jag = agent.N - Greta = agent.G - Jojjo = agent.J och Lisa = agent.L
Vi är så bra!

En animering, fem ord


Greta dag

Hej alla fina! :D

Idag har jag vatt med Greta och det regnade såklart, för alltid när jag och Greta är så har vi nån sorts förbannelse regn över oss höhö.
Idag har jag även skämt ut henne totalt. :D

Jag fick 27/28 på eng-förhöret, that feels so damn alright! Ska satsa riktigt högt på engelska, och matten tänker jag förbättra, nästa prov ska jag åtminstone få 2-3 fel.
På torsdag så har jag prov i engelska, tänker plugga nu och jag tänker klämma ihop ett par fina tal på resultaten, men det har jag oftast inte så stora problem med så.. det borde gå bra! :)Dagens bild på Marcela och Johanna sen träslöjden! :D
Btw. tänker cykla till skolan, testade min cykel idag = första gången i år and guess what? Det kändes så skönt
att cykla men.. mamma säger tills mitt busskort går ut (9 april) väldigt snart :D Det sparar pengar!

Designen har anlänt!

Hej alla! :D
Jag har en sån otrolig huvudvärk, det kan nog bero på att jag har suttit hela dagen igår och idag ända sen jag vaknade. 75 % av min tid har gått åt att leta koder och 25 % har gått åt att redigera en massa skit.

Det var allt! :)
Hoppas ni gillar den nya vårdesignen.

Ny design på G

Hej alla.

Som rubriken lyder ska jag sätta fart med en vårdesign. Nu när solen har bevisat all värme den hade att erbjuda gav den mig även mycket inspiration. Regn är ju också bra för då kan blommorna börja gro och dom vackra påskliljorna.

Aja planerna för designen ska vara genomtänkt och inte bara dra ihop med något.
Börjar med menyn, sen kanterna, sen headern osv.

Have a good day :)

Vårkänslor

Det är varmt och skönt. Det är en sval vind och det är så fint väder ute.
Äntligen har våren anlänt. Vi har saknat dig. ♪

Aja. Skoldagen var faktiskt rolig. På elevensval hade jag filmsak med Julia, Maya och Lisa. Jag satt jämte Lisa och Irhan släppte en film som heter "Ciao Bella" <- GRYMT ÄCKLIG FILM!

1. En tjej suger av en kille.
2. Dom snackar om s** hela tiden.
3. Dom svär hela tiden :(

Hade inte ens valt det som förstahands val.


Onsdag - tråkig dag

Hej alla!
Igår skrev jag inget, I know. Men jag var med Greta och det är allt jag gjorde typ, förutom att kolla på TV och Alvin och gänget 2 som förövrigt var skitbra. Hade väntat länge på att kolla på den.

Hur som helst så var det skola idag. Vi hade ett muntligt förhör och jag hade glömt mina SOböcker igår men jag övade på våran håltimma och det satte sig i hjärnan. Så det löste sig.

Anyway, jag hade filmat in ett exempel på SO:n idag om hur stökiga vi kan vara när vi ska bestämma och ingen lärare är med.. låter inget bra ska jag lova er.Alla bara skrek och tjoade och jag bara filmade och flinade åt alla som såg så löjliga ut.

Här kommer några random bilder från Hemkunskapen igår.Det där var.. inte alls gott.Lisa kan laga mat!

Aop. Det var allt jag kunde erbjuda för idag.

Screenshots

Tänkte att det kan vara lite roligt att visa hur det funkar när man spelar spel på iPhone eller andra applikationer. Det är inte jättemånga som har det (förutom i min klass då typ jag, Greta, Julia & Carrie har iPhone) men ni andra kan vara lite uppmärksamma. :DApplikation: Falldown.
Förklaring: Det går ut på att inte bli klämd samtidigt som banan rör sig. Luta mobilen så att du alltid hamnar i bottnet och kommer emellan hålen.
Nivå: Bild 1 visar första nivån (grönt). Bild 2 visar svårare nivå (gult) efter den blåa banan (finns inte med på bild.)
Kostnad: Gratis
Omdöme: 5/5Applikation: Google Earth
Förklaring: Google Earth är väldigt bra om man vill hitta länder och sådant geografiskt. Snurra bara på jordklotet med ett finger eller zooma in vart du vill.
Bild 1 visar hur det ser ut när jag öppnar Google Earth. Bild 2 visar hur det är när jag har zoomat in lite mer. Självklart kan man zooma in mycket mer.
Kostnad: Gratis
Omdöme: 3/5 - Den är lite seg på kvalitén när man zoomar in.Applikation: PapiJump
Förklaring: Det går ut på att inte trilla ner för då förlorar man. Vrid inte mobilen för mycket för det är du själv som styr den studsande smiley-bollen. Försök att koncentrera dig på att bollen ska vara på dom gröna sakerna.
Nivå: Bild 1 visar lite mer av början på spelet. Då finns det fler gröna saker. Bild 2 visar svårare nivå då det inte finns lika många gröna saker om man jämför med den första bilden.
Kostnad: Gratis
Omdöme: 5/5Applikation
: iCopter.
Förklaring: Försök att balansera hellikoptern så att den inte går in i nån av dom gröna sakerna eller faller neråt. Du trycker på skärmen för att få hellikoptern att lyfta, om inte så åker den ned.
Kostnad: Gratis
Omdöme: 4/5 - Spelet är roligt, men ändå svårt och det går för fort.Applikation: Röststyrning / Voicecontrol
Förklaring: Nu tänker ni säkert: Vad är detta? Jo det är en applikation som medkommer iPhone 3GS när man köper den. Du trycker på startknappen tills den kommer upp och då säger man till exempel "Ring Julia Jullan Enggren" som jag har på exempel och då gör den det. Du kan också säga vilken låt det ska spela och lite annat.
Kostnad: -
Omdöme: 4/5 - Riktigt cool applikation men den fattar inte ibland.Applikation: Angry birds.
Förklaring: Man ska skjuta en fågel mot grisarna. Om du träffar träsakerna eller stenen eller isen så får man poäng. Misslyckas man med att pricka grisarna förlorar man.
Nivå: Bilden visar nivå 3.
Kostnad: Gratis
Omdöme: 4/5 - Riktigt roligt spel men svårt är det också.

Kommer mera någon annan gång men detta var vad jag ville visa idag! :)
Hoppas ni tyckte om den hihi.

Screenshoten har jag tagit själv då iCopter var riktigt svårt att få bild på och Angry Birds.
Kram.

Dagen blir roligare med iPhone

Tjabba!
Idag var skolan lite tråk men ändå rolig. Vi hade sovmorgon och jag litade inte riktigt på min iPhones alarm så jag vaknade typ först vid 6, sen 7 sen halv åtta och sen väckte den mig.
Men det var någon (Moa Sim) tror jag som messade mig klockan 6!

Aja har lagt upp en vacker video på hur det kan se ut när man väntar på bussen med Jojjo.
OBS!
Videokvalitén ser inte alls ut sådär på iPhonen, Youtube har ett kass kvalité.Det var någon anonym (SKRIV ERA NAMN FÖR FASEN) som undrade om jag fortfarande har Comviq.
Noopsie. Jag har Telenor.

Här kommer en redigerad och en vanlig egopic från iPhonen. :DOch en random bild :D


Finally mine

Hej allihopa!
Jag är överlycklig idag. Varför? Jo för att jag, mamma och ajsha stack till stan och köpte en iPhone 3gs, svart. Den är så snabb och bra, I love it.

Problemet är att vi har inget konto som jag reggar mig nu på. Men mamma måste skriva in lite annat där med. DÅ BLIR DET FALLDOWN & DOODLE JUMP! :D

Är så glad.

FredagsmysBlev bara en bild för att photoshop bråkade och det finns inga roliga saker att fota. Vill ha sommar, värme och sol och en Eric Saade i mitt rum, då blir jag glader. Men låt oss vakna upp ur våra drömmar, det finns ingen varm sol, det finns ingen värme, ingen sommar och heller ingen Eric i mitt rum.

Så plan B..?
Okej. Jag är uttråkad, det finns inga roliga program, filmer eller något. Eller jo!! Våra bästa år hade jag ju glömt.  Well.. ska sätta på det snart och tråka hih.

Kraaaaaaamisar

Ut en sväng och fota

Hej alla.
Blir ett kort bildlöst inlägg.

I svenskan idag så satt jag och funderade och gjorde en massa försök på en recension och bet naglarna som ett fån. Har typ tagit hem "exempel recension" och det som ska vara med på en recension. Men snart ska min syrra komma och då ska hon sooooooova här. Tror jag.. aja I hope so.

Aja, ska ut en sväng och fota. Bilder kommer sen. :D


Hemma från gymnastiken

Hej alla.
Ville bara säga att jag är hemma, trött och att jag har lärt mig über mycket på gympan idag. Det var tufft men riktigt kul.

Nu ska jag bara tvätta mig lite och äta sen ska jag kolla på VP och plugga matte.

Kramisar.

Gympa soon matte nu

Shohey på er.
Glömde att det var gympa idag haha. Så jag kolla på klockan och den va redan mycket så därför ska jag plugga lite på matten nu och fortsätta när jag kommit hem. Kommer inte hinna så mycket för gympan slutar 19.00 och VP börjar 20.00 men några tal hinner jag säkert. Har fredan', helgen + måndan' på mig också.

Aja ha det bra på er! :) <3
Ny bild :)


Grå morgonVilken övergiven morgon. Allt ser så grått ut, riktigt dimmigt är det ju också. Har kollat lite på TV och nu ska jag iväg och äta lite frukost.
Apropå ingenting så är mitt rum dökallt!

Och ville bara säga god morgon :)

Nya förändringar på G

Hej igen heh.

Sitter och lyssnar på Sleepless - Eric Saade som förövrigt är jättebra. Ny favoritlåt alltså hihi.
Okej som rubriken lyder så tänkte jag göra några förändringar på bloggen, (jag vet att jag ändrar hela tiden) och det ska bli en ändring på det med.

De nya förändringarna lyder så här:

- Inte ändra för mycket på mina designer bara ibland.
- Bli mycket aktivare.
- Lägga ut fler bilder på vad jag gör nu eller har gjort.
- Lägga ut fler natur och porträtt bilder.

Inte så mycket men det blir bättre iaf. ;)

Kram.

Eric Saade

Hejsan allihopa!

Idag var skolan lite besvärlig. :P Vi var tvungna att dansa med 7M idag. Ok.. det var lite weardo med en dansk gubbe som skulle undervisa oss.
När jag kom hem hade jag ont i huvet och spelade lite Mario och chattade 2 minuter med Greta & Jojjo. Vi är så nördigaaaaa och det är lite kul att ingen kommer förstå varför hehe.

Iaf. Vi har släppt in en Manboy i våra hjärtan hehehe.Cuteness!

Seg dag

Hejhej.

Har vart en seg dag. Ändrade lite på designen. Men det är bara för tillfället. Ska göra en ny så fort jag har fått kreativitet.

Anna Bögendahl kan slänga sig. Eric.. nästan :( Vad är det med Sverige nu för tiden?! Jag har fattat att ni har förlorar vettet lite grann. MEN MUSIKSMAKEN!? Hallåå. Wake up please.Kvällen egopic.

Official Eclipse Trailer

hej
jag dör.
hejdå.


Home from gympa

Heeeeeeeey allihopa! :D

Idag har jag varit med skolan i Arenahallen. Vi har lagdag idag så det var skit skoj! Fäktningen var lite sådär men pingis med Gretosten var sketans kuuul. Vi sköt mest bort våra pingisbollar till andra sidan där det fanns folk som tränade (MEST GRETA!) *skylla ifrån mig* :blush:

Aja, kom hem runt 12 för dom andra skulle simma men jag kunde inte och Julia hade ett sår. :/

Är hemma från gympan. Tuff men rolig träning hehe. Jag var med på friståndet idag (I suck). Men det är bara till o lära sig. Snart ska vi ha tävling, skoj.

Ska ligga och ha mys med mig själv och snoka mig in till Gossip Girls värld.
Have a good time! :)

Boring day

Dagen är tråkig. Men den är inte slut än. Känner mig bättre idag så jag kommer nog kunna hänga med till arenahallen imon men inte simhallen.

Vill göra en ny header eller ändra lite på designen. Jag har typ tröttnat xD
Aja.

Ska städa rummet. Hare bra alla. :D

Kväll, trött.

Kan någon vara snäll och förklara hur tiden gick - sprang så fort? Senast jag kollade på klockan var den 17 precis innan GG startade och nu är den snart halv elva?! Under tiden har jag druckit te 3-4 gånger, ätit pommes och tatt hostmedicin. Det är faktiskt bättre. Innan hostade jag som en galning men jag tror inte den orkar bråka med mig längre. :D We'll see.
Jag tänkte faktiskt logga in och se om det var lite roligt socialt folk inne på msn, fb eller bdb. Men nuups, det var bara jag som kom lite efter. xD Hey, where did everybody go?

Aja, det var en anonym som undrade vart man kan hitta Converse till salu och jaa... du kan nog hitta i Eurosko, föredrar den i E-stop och några andra skoaffärer? Nilson? Okej.. Nilson är knappast skor för sånna med samma skostorlek som jag.. believe me it's not something you should be proud of.

Okej.. det känns som en kort roman här va. Aja.. berättar lite tankar sen sticker jag till sängen.
Hoppas jag blir frisk till torsdag. För då har jag gympa och lagdag. Och lagdag verkar så himla kul för då ska vi fäktas i arenahallen och simma i sannarp. Men jag tror inte jag kan hänga med till simhallen om jag inte frisknar heeelt. Men det kan knappast bli värre så.

Okej. Den som läste allt är bäst. Känn er speciella. :D

Bjuder på en bild så nt inlägget blir allt för tråkig.Gossip Girl maraton

Hej allihopa!
Dagen sög. Min hals suger.
Kommer nog inte till skolan imon.

Aja. Håller på att ladda ner Gossip Girl avsnitt från days.nu och så ska jag bränna hela säsong 2 till en skiva och sen sätta in i mitt Playstation. Har hostat hela natten och dagen. Har säkert smittat halva klassen och hela familjen. ><

Aja.
Krya på mig.Dan & Chuck ser lite strange ut men ok.

Sjuk idag också

Hej allihopa.
Idag kunde jag inte sticka till skolan bara för jag va sjuk. Det känns hemskt :(
Tänker duscha snart och göra matte läxan och bara längta tills ikväll för då blir det nya avsnitt på 2 ½ men! En ny säsong. :D Längtar.

Annars har jag väl haft nån någorlunda bra dag.

Kramis.

Önskelistan <-Vita converse - ska få snart.
Super Mario Galaxy 2 - vill ha.
Mario kart - vill ha.
iPhone - ska få på födelsedan'

Sjuuuuuuk

Åååh. Jag hatar allt.
Jag hatar att vara sjuk
Jag hatar att ha ont i halsen
Jag hatar att va' uttorkad


NÅGON MED MEDICIN?!?!?!

Skola imon. Överlever jag?
Carrie får ge mig sin världsvberömda massage imon. Då blir jag glader :D

Söndag morgon

Uh. Jag vaknade halv åtta men sen somnade jag till kvart i. Men detta beror bara på att Julia ska på cup idag och att jag är ultra förkyld. Min hals är uttorkad och min näsa rinner som en kran.
Öhm. Snart ska vi ta bort en soffa från mitt rum *happy*. Säkert den som har gjort mig så här sjuk :(

Ikväll blire gossip time ~ Gossip Girl. Längtaaaaaarr.

Bjuder på en helt random bild ;)


Show time

Heeeeey goss folk :D
Julia ska sova över här idag med hihi. Men nu drog hon ba för att hon ska duscha så jag borde passa på jag med. :P
Idag så bakade vi kärleksmums. Men eh.. det där gick inte så lyckat om vi ska börja med det. Det var inte så äckligt, men inte gott heller, men vi åt lite iaf. Sen kasta vi resten.

Vi har spelat lite Mario och så har vi kollat på Harry Potter and the order of the phoenix. Det var nice, även fast jag missade första delen igår för att jag ska vara ett pucko och somna hahaha.

Bjuder på 2 vackra bilder
Fredagsmys med Julia ikväll

Hej allihopa!

Igår hade jag ingen internet på kvällen. Men det berodde nog på att min router var överbelastad... woops. Aja
NU MÅSTE JAG MÖTA JULIA SOM PRECIS RINGDE.

skriver mer sen
puss.

GYMPAAAAAA

AAAH! Glömde totalt att jag skulle börja på gympa idag. Inte en blekaste tanke har påmint mig om gympan. När jag kom hem så ba sa Allibolli; ska du på gympa idag?

Jag ba: GYMPAAAAAAAA!!!
Så, nuuuuuuu ba har jag bråttom :O
Måste tvätta mig lite, äta och byta om.

Guu va spännande det ska bli att möta en massa nytt folk och Özge som jag känt ända sen tvåan går där!
Incredible!Nu ska jag äta en stor fet baguett, maten var inte så god. :(

Pluggis dag

Hej allihopa.

Idag var skoldagen också tråkig heh. Missade bussen så jag gick till skolan istället. Det var ju inte alls dåligt. Solen lyste, kallt var det men jag frös inte. :) Eller, jag missade inte bussen, jag trodde att jag missade bussen men när jag var halvvägs så körde den förbi mig haha. Men det är typ bara för att alltid när jag ska ta bussen så är det en tjej där som tar samma buss och hon kommer aldrig försent så idag dök hon inte upp och då trodde jag hon redan åkte. :(

På SO:n idag så hade vi en vikarié. Ganska ok faktiskt, hon såg lite bitter ut men hon lät oss snacka iaf, sällan Irhan låter oss snacka. Jojjo hade ont i huvet. Vi gjorde de flesta frågorna. Men alltid när jag gick och frågade Poppe om vilken sida eller svar så har Jojjo redan hittat det haha.

Aja, som rubriken lyder så eh ska jag plugga, <--- lycka till med det. Nej men, lite svenska först, några rubriker och sen ska jag försöka förstå mig på "volym" på matten.

Notera: JAG HATAR VOLYMENHETER & VIKTENHETER (och skolsköterskor).


Dagens loookie :DRosa wesc-tröja med blågrönt wesc-tryck från JEPSON.
Byxor från JC.
Svart puma kofta (finns inte med på bilden) från Team Sportia.
Randiga strumpor från Ullared. :D

That's it! :D

Sovaa

Hey folket!

Kollade på Simpsons innan. Rolig som vanligt. Sen åt jag cevape. :D Och jaa.. nu ska jag bara göra mig i ordning för skolan och se på TV.

Godnatt :)

Days-time!

Shulelu allihopa!

Idag har skolan bara varit skittråkig, som vanligt. Och så fick jag vänta på bussen skit länge, som vanligt.
Fast på bussen var Suada där. Blev mycket gladare då =D
Aja.. vi snacka lite sen hoppa jag av och eh kom hem.

Glömde städa lite innan jag drog till skolan imorse så det såg inte så hemma trevligt ut.. :P Så jag började fooort att klä på mig lite mysigare kläder (stor tröja där det står "Glad maskin" på bosniska och rosa harembyxor från somras).
Nerry goes in love with big clothes. :D

Aja, är färdig och ska snaart kolla på Days.

Planer ikväll: SIMPSOOOOOOOONS - NY SÄSONG!
Hehehe. Chips och läsk blir det :D Fast innan det börjar så ska jag skriva klart engelska läxan. :P

Aja, nu ska jag se på Days!Får bli en bild på söta Jennifer & Frankie. ;)

2 ½ men soon

Halloooooo.
Jag har ont i benet uuh. Ska äta pommes och snart börjar 2 ½ men. Ett utav mina favo seriér såklart. :D
Om ni undrar så är det på kanal 6! :D


Home from school

Hej allihopa!

Hemma från skolan. Redan översvämmad med läxor. :(
Har matte, svenska, engelska, & NO. Så det är bäst att jag börjar nu innan jag skjuter upp allt till 8-9 eller till o med längre.

Igår kväll gjorde mamma fem flätor på håret. Så jag sov med dom, men grejen är den att jag knappt sov något. Hade sånt besvär med att sova igår kväll, so I'm feeling much tired.

På matten fick jag hjärnsläpp helt. Vi jobbar med vikt och om det är något jag hatar så är det vikt, volym och det. AAAHH!

Aja angående flätorna blev det detta resultat;