Vampire Diaries - The Sacrifise

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lcu9o7o9br1qe34pco1_500.jpg

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lcuankXJB11qe34pco1_500.jpg

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lcv19ixjNu1qe34pco1_500.jpg

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lcujl5OiHp1qe34pco1_500.jpg

Bilderna är hämtade från härifrån.

OBS!!! SPOILERS FÖR ER SOM INTE FÖLJER AMERIKANSK TAKT!
The Sacrifise var ju skitbraaaaaa! Men så är det. Vampire Diaries är bra.
Det var så kul när Elena råkade hitta Rick naken. Eller han var inte såå naken, han hade shorts eller kallingar eller vare va. Men kanske naken för Elena? Sen så kom Jenna i bara morgonrock. Hm.. wonder what happened? xD
Sen när Caroline och Tyler kollade på en film som Mason hade spelat in när han skulle förvandlas. Jag började gråta då, buhuhuhu. Och nej det är ingen vanlig "Twilight-werewolf-explosion". Det är en smärtsam förvandling. Till o med Tyler började gråta!
Sen så skulle Bonnie förvandla en grej men det visste Jeremy att hon inte kunde klara så han gick till Katherine själv (modigt, men dumt). Han fick tag på the moonstone men Katherine åt honom lite så han kastade ut månstenen och det var bra! Men iaf så kom Stefan och gick in till Kat och Jer men eftersom vampyrer inte kan gå ut därifrån (nån formel som gjort att det är så) så sprang Stefan ändå dit och drog bort Jeremy så han kunde gå ut. (Bra gjort Stefan! Nu behöver du inte vara med Elena längre!). Så nu är Kat och Stefan fast, tillsammans! YESYESYES! Och Elena ville in dit (eh Elena, du är ingen nytta till Stefan?!) men Damon var där. Han är alltid där och han stoppade henne. Jag älskade den scenen för det var så mycket känslor- Damon försöker desperat skydda Elena, Stefan förstår hur mycket hans bror är kär i Elena, Elena är frustrerad. Och Damon var lite bad-assig i detta avsnittet. DAMON <3<3<3. Iaf så är Jer kär i Bonnie, nåå. Så skulle dom kyssas men Bonnie bara förstör allt och säger "We can't". Man ba hallåååååååå? Sure you can, liksom.
SÅÅÅÅ DET BETYDER IALLAFALL ATT STEFAN ÄR FAST MED KAT OCH NU BLIR DET DELENA!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag tror faktiskt Delena kommer bli för att vad är meningen med att Kat och Stefan blir fast? Vad är meningen med att Damon och Elena blir ensamma? Va? Va? OCH SÄG INTE EMOT! Cuz' I hate that.

Avsnittets plus
: Stefan är fast med Kat, Delena hade vackra närkontakter, samma med Bonnie och Jeremy. Bad-ass Damon seems to be back for a while?
Avsnittets minus: Hmm.. venne.


HÄR ÄR PROMON FÖR "By the light of the moon".Nemen Stefan då. Har du redan gått vidare?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback