Some good tv shows1. Pretty Little Liars:
Det här är en rätt standard serie som typ alla kollar på. Och det finns ju en anledning till varför. Den är ju så satans bra!!! 
Handlar om fem, egentligen mest 4 tjejer. Men den femte tjejen, Alison, blev mördad som man får se i det första avsnittet. Och de fyra tjejerna som är bra vänner då, får ett okänt sms från någon som vet om alla deras hemligheter och kallar sig för "A". A hotar med att utpressa tjejerna och att säga ut deras hemligheter.
I början är serien rätt oskyldig. Men sen blir den mer skräckinjagande och rent utsagt skitläskig. 
Passar för den som tycker om student teacher relationships, kärleksdraman, the teenage life osv. 
Tips tips!2. The Vampire Diaries
Världens bästa serie! Har kollat på den här serien så långt bak som när bara säsong 1 var ute. Shit vilken resa!
Handlar om vampyrer då såklart fast gömda i det vardagliga livet som vi lever idag. Handlar om varulvar och häxor och magi med. Perfekt serie för den som tycker om kärleksdrama, lite komedi, övernaturligt. Handlar också om Elenas kamp mellan att välja mellan bröderna Stefan och Damon. Samt dessa inre battles om att göra bra eller dåliga val. Plus att the VD cast är så himla snygga!! Ögongodis för hela slanten. 3. Supernatural
Ååååh bästa serien någonsin! Helt underbar är den.  Handlar om bröderna Sam och Dean Winchester som tvingades växa upp med deras pappa, John, som är jägare. John Winchester jagade övernaturliga varelser som olika sorts monster, spöken, demoner, vampyrer, varulvar och även änglar! Det har mycket att göra med himlen och helvetet, demoner och änglar, "Gud" och "satan" och alla dessa bibliska figurer. Skärselden också. Många av de bibliska berättelserna förekommer också såsom Adam och Eva. 
Sam och Dean blir tvingade att föra vidare "the family business" som då handlar om att fortsätta jaga onda saker. De får stora ansvar på sig såsom att stoppa apokalypsen, stänga helvetets portar, döda alla demoner. Det är en tv-serie som garanterat kmr få dig att gråta och skratta. Dessutom är de skitsnygga! 
4. One Tree Hill
Asså en av de mest välgjorda, spektakulära och mest extraordinära tv-serierna som uppfunnits i vår planet. Handlar om en massa olika saker men kretsar speciellt kring kärlek, drama, familj, vänner, tillit, och drömmar. Det handlar om den söta nörden Haley som fick den populära douchebagiga basketspelaren Nathan. Det handlar om vänskapen mellan Brooke och Peyton. Hur Brooke förändras från att gå till den dumma, osäkra, populära slampan till att bli en vacker, framgångsrik och smart kvinna. Det handlar om hur Haleys kärlek förändrade Nathan till en bättre människa. 
Serien handlar om att förändras och att uppnå sina drömmar. Det är en serie som kmr få en att gråta av glädje och sorg och skratta! Forealz jag rekommenderar starkt!!5. Gossip Girl
Om man vill uppleva det lyxiga livet på Upper East Side och känna sig rik och fancy så ska man lätt kolla på GG! Handlar om gossip girl som kan allas hemligheter om alla och skickar ut det via sin hemsida så att folk kan få det på sina telefoner och grejer. Om man är som jag och är galen i Chuck Bass (Ed Westwick) och Nate (Chace Crawford) så är det lätt serien för dig!! Alla är så satans snygga. Handlar om kärlek, drama, familjdrama, vänskapsdrama, tillit, skvaller (duhh), pengar, lyx osv. 
Rekommenderas!!
6. Teen Wolf
Handlar om tonåringen Scott som basically blev biten av en annan varulv och försöker varva tonårslivet med varulvslivet men blandar bara in alla han älskar i det. 
Handlar om övernaturligt, kärleksdrama, vänskapsdrama. Alla är fett fina i serien också! Tips tips7. The Carrie Diaries
Detta är för den som gillar Sex and the city för denna serien är som en ungdomsversion! Handlar om samma principer basically. Tonårsdrama med kärlek, vänner och familj. Kampen om att hitta sig själv osv. Handlar även om Carries och Sebastians förhållande. Även perfekt tv-serie för den som gillar bögar!!


Det var alla u guise! Någon bad mig lägga upp lite rekommendationer och nu gjorde jag det. Better late than never. 

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback