Nintendo 8, Toto och bra vänner


Heeej!!
Jag hängde med Jojjo och Giggi och fasen vad jag har saknat oss. Blir så påmind om gamla tider och älskar hur ingenting har förändrats och att vi fortfarande har så lätt för att umgås och hitta på något och framför allt bara asgarva och vara allmänt dampiga. 

Vi beställde en pizza som heter Toto (no joke) och gissa hur mycket man asgarvade när man skulle beställa det på telefonen. "Hej vi skulle vilja beställa en Toto..." HAHAHAAH
No?
Okay.
I alla fall. Så spelade vi in massa konstiga och dampiga videos och snaps och sen spelade vi gamla Super Mario Bros. och Ninja Turtles och Piff & PuffNintendo 8. Den var Jojjos pappas som hade den när han var typ 20. 
Fatta så hardcore! Tredje Nintendon som kom ut. 
Det var så gött att spela på den för den påminde en så mkt om när man var liten och hur Super Mario var det bästa någonsin som fanns och åh! De gamla spelen är verkligen det bästa. Sorry till alla som föredrar LoL, Minecraft, CoD, WoW, GTA5 och jag vet inte vad men orginala Super Mario och andra Nintendo spel tar er. Alltid.
Gosh blir så nostalgisk nu haha.

Imorgon fyller mamma år men jag och Ajsha har redan gett henne en fotobok i förväg. Och nu ska jag lyssna lite på musik innan jag slänger in mig i en värld av OTH. Jojjo och Giggi har spoilat en del och jag är så taggad så det inte finns. 

God natt bebosar. Ha ett bra höstlov <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback