A thousand times that I have said today

 

I'm a beautiful creature :-PP aa visst
 
Hallow bloggis!!
Idag ska jag hålla en liten kurs om procrastination. Det är väldigt enkelt. You see, all you gotta do is kom hem från skolan, lägg dig i din säng, tänk på vilken börda du har med tanke på plugg + andra life things men du gör absolut ingenting åt det. Sen poppar det fram världens bästa idé om att kolla på din favorit serié så kör du igenom några avsnitt och WOAH timmarna flög och plötsligt är det kväll. Men du fortsätter lyssna på musik och gör andra oviktiga saker.
 
Men till mitt försvar slutade skolan sent så jag kom faktiskt hem halv fem! Men Giggi om du läser detta så är jag in fact snart klar med min del av uppsatsen och ska fixa bilderna och öva på redovisningen!! ♥♥ love u beb.
 
Eftersom att jag var en badass och inte kunde gå på träningen ikväll så gjorde jag uppvärmningsdansen helt forever alone hemma, lol och stretchade asmycket efteråt och var asduktig. Prisa mig Helena, Malena, Mimmi, Anna, alla tränare i världen, Coach Durham.
 
Also, Avicii är bästa pluggmusiken någonsin tills man dissar allting och börjar dansa i sin obekväma datorstol. Partajjj á la Nero!!
 
Oj vilken bibel det blev. Palla läsa.
Aja, ska skriva klart uppsatsen och fixa fina bilder och vara den dottern min moder förtjänar och den personen jag vill bli och vara stolt över min stora insats och höga amibition! ;-)
 
Lol hej på er gumsar ♥♥ love u

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback