A gift from me... to ME!!

 
 
Helåå bloggiz!!
Längesen sist herregud. Nejmen det har varit en aning stressigt med skolan och gymnastiken och alla smådetaljer emellan.
 
Idag hade jag utv. samtal och det gick megabraa!! Så är glad för det hehe. Massa go feedback och så hihi. Sen hämtade världens gulligaste moder ut min bok som jag hade beställt häromdan från adlibris. Det är då 14,000 things to be happy about av Barbara Ann Kipper. Har så länge trånat efter den boken och nu är den min yeeha! Så boken består då bara av 14,000 upprabblade saker som gör en glad. 
 
Senare ikväll kommer mina girls för vi ska ha Harry Potter maraton här hemma och så ska vi käka pizza och baka le gateaux au chocolat et l'orange tror jag det hette. Det är tårta med vit choklad och apelsintillsats. Det var på franskan som man skulle leta upp ett franskt recept och skriva ned det för det var en vanlig uppgift. Men så kom jag, Giggi o Lina på att vi faktiskt borde baka det för det verkade asgott. Lina och Giggster är skitduktiga på att baka så... vi kör på det ikväll alltså!! Det är de där konstiga IB-eleverna som bakar tårta med franskt recept...
Stooooooked!!
 
Imorgon ska jag på Jojjos sleepover så är fett taggad för det med hehe
 
Nu ska jag njuta av min fredag och se på Vampire Diaries - veckans nya avsnitt och sen städa undan lite här hemmaa!!
 
Puss på er ♥♥ trevlig helg bebos

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback